Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el? Semmi sem lehet belőle, egy családot meg nem akarok tönkretenni
előző vagyok: hát igen,ez nagyon nehéz ügy! Volt szerencsém sajnos igen közelről megtapasztalni ezt.:( Az én "pasim" 1 éven keresztül folyamatosan adott jeleket,mignem nem birtam és én kezdeményeztem. Annyira szerelmes voltam hogy nem érdekelt a családja.Jártunk két hónapig,de aztán én küldtem el,mert én nagyon szerettem,ő meg azt mondta,nem tudja otthagyni a gyerekét meg a nőjét...:(( Azt hittem belepusztulok,mert még soha senki iránt nem éreztem olyan vonzalmat mint iránta.De nem feküdtünk le.Ennek már több hónapja,de képtelen vagyok kivrni a fejemből,minden nap rá gondolok,pedig azóta nem is találkoztunk. Tudom h jól tettem,mégis nem múlik el a vágy hogy megtudjam milyen Vele lenni "úgy" szóval érted. És még azon is gondolkozom hogy felhívom,igen,leszek a szeretője,csak mégegyszer érezzem az ölelését.Tudom szánalmas vagyok...:((
Dönteni Neked kell.Ha azt mondod,nem tudnál szerető lenni,akkor nincs más választásod,próbáld meg elfelejteni. De ha 2 éve szereted,én a helyedben beszélnék vele,hogy akkor most mi van. Meet te csak feltételezed hogy szerető lehetsz,jó,nagy az esélye,de mi van ha mégsem?Lehet hogy már nem boldog...de ez mond csak feltételezés.Sztem hívd el vhová,ismerd meg és kiderül! Nekem hiába törte össze a szívem,örülök hogy megtettem azt a bizonyos lépést,mert ha nem teszem,örök életembe bánnám és csak kételkedtem volna.Most legalább tudom mihez tartsam magam! Beszéljetek!Bocs h hosszú lett....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!