Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el? Semmi sem lehet belőle, egy családot meg nem akarok tönkretenni

Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe szerelmes vagyok két éve. Neki van gyereke és felesége(bár őt még sosem láttam de ez nem jelent semmit) és nagyon szeretem, az életemnél is jobban! De nem fogok tönkretenni egy családot! Hogyan felejthetnék?
2009. okt. 29. 21:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hajajj...próbálj meg bulizni járni,és ismerkedni.Sokat lenni barátokkal,akik elterelik a figyelmed róla...
2009. okt. 29. 21:36
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Harcolj.. Mármint, harcolj, játékban, élőben, bárhol, csak harcolj!!!
2009. okt. 29. 21:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bulizós, nem az én világom. barátaim mellettem állnak, de az a baj hogy minden nap látom :|
2009. okt. 29. 22:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Ő tudja hogy mit érzel? Történt már köztetek valami?
2009. okt. 29. 22:44
 5/18 A kérdező kommentje:
Szerintem tudja mert elég feltűnő. De nem volt semmi
2009. okt. 29. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy tökéletesnek látod. Valszeg mindig jól fésült, kiegyensúlyozott, határozott, sármos, stb. Bizonyára jó apának és jó férjnek is gondolod. És irigyeled a feleségét. Na ez nagy marhaság. Valszeg ha egyszer meglátnád olyan helyzetben, amitől undorodsz, vagy amit elítélsz, menten kiszeretnél belőle. Keress valami ellenszenves tulajdonságot benne. Még ha nehéznek tűnik is. Egy szagot, egy színt, vagy képzelj el róla valami kiábrándítót. Majdnem biztos hogy kétszer olyan kiábrándító dolgai vannak valójában. Csak azt nem mutogatja házon kívül. Te csak már olyankor látod, miután a felesége tökéletesre pucolta, megetette, megitatta, befésülte, és a csini kis popsiját megpaskolva munkába engedte. Könnyű így kiegyensúlyozottnak lenni. Lefogadom, hogy ez nem az ő érdeme. Láttál már férfit, aki mögött nem volt odaadó nő? Jó ég, milyen más a kép! Ha megkaparintanád, asszem jó hamar kiábrándulnál belőle, egy picit se hasonlítana többé arra az idolra, akit most látsz benne. Ami maradna, izzadtságszag, használt zoknik a szőnyegen, horkolás és tehetetlenség. Vajon tényleg ezt akarnád elérni?
2009. okt. 29. 22:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát van ami nem tetszik benne, de nem tudom utálni, egyszerűen nem megy! Próbálok az ilyen dolgaira gondolni de nem tudom utálni miatta
2009. okt. 29. 22:54
 8/18 anonim ***** válasza:
22:44-es vagyok: hát ha csak nézegeted,akár feltűnően,akár nem nem fogod tönkretenni a családját! xD Ahhoz történnie is kéne vminek.:) Egyáltalán tudd meg hogy te is tetszel-e neki.Mert lehet hogy csak feleslegesen sóvárogsz.Annak meg semmi értelme. Adott már jelet hogy tetszel neki?
2009. okt. 29. 23:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, adott jelet. ÉS ez az ami rossz mert nem vagyok hajlandó elválasztani egy családot. NA meg mivel férfiből van, max csak a szerető szerepét tölthetném be, ebből meg nem kérek. és az a szegény 3 éves kislány, nem akarom hogy apa nélkül nőljön fel, miattam.
2009. okt. 29. 23:05
 10/18 anonim ***** válasza:

előző vagyok: hát igen,ez nagyon nehéz ügy! Volt szerencsém sajnos igen közelről megtapasztalni ezt.:( Az én "pasim" 1 éven keresztül folyamatosan adott jeleket,mignem nem birtam és én kezdeményeztem. Annyira szerelmes voltam hogy nem érdekelt a családja.Jártunk két hónapig,de aztán én küldtem el,mert én nagyon szerettem,ő meg azt mondta,nem tudja otthagyni a gyerekét meg a nőjét...:(( Azt hittem belepusztulok,mert még soha senki iránt nem éreztem olyan vonzalmat mint iránta.De nem feküdtünk le.Ennek már több hónapja,de képtelen vagyok kivrni a fejemből,minden nap rá gondolok,pedig azóta nem is találkoztunk. Tudom h jól tettem,mégis nem múlik el a vágy hogy megtudjam milyen Vele lenni "úgy" szóval érted. És még azon is gondolkozom hogy felhívom,igen,leszek a szeretője,csak mégegyszer érezzem az ölelését.Tudom szánalmas vagyok...:((

Dönteni Neked kell.Ha azt mondod,nem tudnál szerető lenni,akkor nincs más választásod,próbáld meg elfelejteni. De ha 2 éve szereted,én a helyedben beszélnék vele,hogy akkor most mi van. Meet te csak feltételezed hogy szerető lehetsz,jó,nagy az esélye,de mi van ha mégsem?Lehet hogy már nem boldog...de ez mond csak feltételezés.Sztem hívd el vhová,ismerd meg és kiderül! Nekem hiába törte össze a szívem,örülök hogy megtettem azt a bizonyos lépést,mert ha nem teszem,örök életembe bánnám és csak kételkedtem volna.Most legalább tudom mihez tartsam magam! Beszéljetek!Bocs h hosszú lett....)

2009. okt. 30. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!