Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz magömlésem? 11/f háy év mulva várható
Figyelt kérdés
Már fél éve szörösödök de még nem volt.Merevedésem is van már 2 éve.2013. aug. 21. 10:40
11/23 anonim válasza:
Na jó..most komolyan...10 évesen már spriccelni kell...ha áll a lőcsöd, akkor már csak a zuhany alatt egy kicsit beszappanozod, és megmosod.. akkor tiszta, ha spriccel..
csak a kezdet nehéz, aztán napjában többször is mehet... az az egészséges..
remélem nem kell részletezni, az öt comb technikát..
csak nyugodtan, akkor láss neki, ha amúgy is áll..biztos siker..
12/23 anonim válasza:
XD 2 éve ? Nekem már 4 évesen volt merev.
13/23 anonim válasza:
Csak mondom hogy egy egészséges férfinek születésétől merevedhet a farka... Nekem oviban is sokszor volt merev, játszottam is már vele. 12 éves korom óta van spermám. 14/F
14/23 A kérdező kommentje:
habár nem is emlészem az elsőre
2013. aug. 26. 18:25
15/23 anonim válasza:
Na? Ne várj, hogy majd álmodban lesz valami.Ha van egy jó haverod, akkor az megmutatja.
Unalmadban jól elleszel.
16/23 anonim válasza:
Mire rendesen megtanulsz írni, és verbálisan kommunikálni, addigra az is meglesz.....
17/23 anonim válasza:
sztem verd ki minél hamarabb jo érzés hidd el;) 11 vok xd és már ujjaztam a csajom.
18/23 anonim válasza:
Úristen előző-_-"
Mennyetek inkább legózni a 'csajoddal'
20/23 anonim válasza:
Én 12 éves koromig azt se tudtam mi az a szex vagy szerelem..csak játszottam a játszin és legóztam-_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!