Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még soha magömlésem?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy hónapokig nem vertem ki, de akkor sem volt, akkor viszont hova kerül a sperma?
Mert aki sokáig nem veri ki annak előbb-utóbb magömlés útján távozik, de nekem még soha nem volt bármeddig nem vertem ki, így hova tűnik a sperma?
Mert valahogy távoznia kell nem?
20F
2013. jún. 24. 11:08
1/7 anonim válasza:
Kevés lehet a hormonod öcsi. Nekem elég ha kihagyom a recskát 5-6 napig és valamelyik éjjel tuti "nyoma marad" a pizsamagatyán. Igaz érdemes erre hajtani, mert rohadt jó álmok járnak érte.
2/7 anonim válasza:
Keress fel egy andrológus szakorvost!
3/7 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképp fordulj szakorvoshoz, ebben a korban nagyon nem egészséges, ha nincs magömlésed, egy egészséges férfinak kell, hogy legyen.
4/7 A kérdező kommentje:
ha kiverem akkor van.
Csak ha sokáig nem verem, akkor nincs magától magömlés.
2013. jún. 26. 14:36
6/7 -=Koldus=- válasza:
Nekem még a büdös életben nem volt spontán magömlésem úgyhogy megnyugodhatsz. Ha recska után van akkor nincs miért aggódnod.
7/7 anonim válasza:
Nekem sem szokott lenni legalábbis még soha nem vettem észre rá mutató jelet, de am egy részét a test feldolgozza más részt pedig egy spermium 48-72 óráig él aztán meghal és álltalában vizelettel együtt távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!