Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért választ sok fiú/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választ sok fiú/férfi nála sokkal alacsonyabb barátnőt?

Figyelt kérdés
Most akkor én a 168 centimmel nem is érek annyit?

2013. aug. 21. 01:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
szerintem semmi gond azzal ha magasabb vagy pár centivel mint a fiú. elmehetsz modellnek :)
2013. aug. 21. 01:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy a fiúk többsége úgy látja meg kell engem védeni mert picike vagyok. Szerintem szeretik ezt az érzést, hogy egy nő testőrei lehetnek. A mostani párom kicsit több, mint 25 centivel magasabb, ő meg egyszerűen imádja, hogy ekkora a különbség közöttünk és, hogy szükségem van rá elérni a magas dolgokat, mert nélküle székre kéne állnom.

Ha megnyugtat gyűlölök pici lenni, pedig nem vagyok olyan alacsony, 159 centi vagyok, emellett 20 helyett kb. 14nek nézek ki, mindenkitől megkapom, hogy gyerek vagyok. Ne aggódj, én is leszázalékolt terméknek érzem magam sajnos. :(

Ellenpélda: 1 jó barátnőm úgy 180 centi(a mázlista), megismerkedett 1 fiúval, aki 175 centi volt vagy 5 évig dúlt a szerelem.

Ugyan olyan teljes értékű ember vagy, mint mindenki más (sőt neked megvan az esélyed arra, hogy az emberek észrevegyenek, ne nézzenek el a fejed felett). Azt vettem észre, hogy a fiúk jobban megnézik a magasabb lányokat, mint az olyan hobbitokat mint én.

Lehet, hogy sok fiú választ nála sokkal alacsonyabb lányt, de legalább annyi választ magánál nem sokkal alacsonyabbat.

Ne aggódj ilyenen! :)

2013. aug. 21. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Fel lehetne tenni úgy is a kérdést, hogy miért kell minden nőnek 180cm-es férfi?? A 170cm-es srácokat meg észre sem veszitek..
2013. aug. 21. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
hát én 180 centi felett vagyok, ne érezd magad magasnak. én nem annyira szeretem, de 14 éves létemre 18-nak néznek, és modellkedni is jobb így.
2013. aug. 21. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
szeretem ha 1 lány vagy alacsony vagy túl magas a átlagos közepesért nem rajongok én 182cm vok f. és edigi csajim 155-160 között voltak de nem akaratal így jött össze melletem szinte minden csaj alacsonynak tűnik de összejönék 1 195 cm -es csajal is nem számít ha normális és kijövünk belsőnél fontosabb nincs számomra
2013. aug. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!