Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátommal (nyugi, lány) és most mindkettem össze vagyunk zavarodva, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ovis koronk óta szinte testvérek vagyunk, mindig padtársak voltunk az iskolában, egy szakra járunk, úgy ismerjük egymást, mint a tenyerünket és rengeteg közös van bennünk. A szex csak úgy jött, sokkolt is minket utána, de nekem biztos, hogy soha senkivel nem volt ilyen jó és a jelekből ítélve ő is élvezte. Na most egyetértünk abban, hogy hirtelen vonzódni kezdtünk egymás iránt, és akár egy kapcsolattal is megpróbálkozhatnánk de ez mennyire helyes és működne egyáltalán ilyen múlttal?2013. aug. 20. 12:59
11/15 anonim válasza:
De hát miért is ne ....
Majd böfögj a virághoz egy ideig még ....
(Jólesnek az ilyen szép történetek.)
12/15 anonim válasza:
Együtt vagytok ?
(Szerintem isteni jó lehet ilyen őszinte, laza, mégis komoly alapról startolni.
Nyilvánjönnek gondok is a felelősség okán, de majdcsak megoldjátok azokat is.)
13/15 A kérdező kommentje:
Annyira, hogy összeházasodtunk 10 hónap után és már a baba is úton van. Felesleges volt várni, mindketten hülyének érezzük magunkat, hogy nem voltunk egy pár már évekkel korábban.
2015. ápr. 19. 16:03
14/15 anonim válasza:
Huhuuuu kajak??? GRATULALOK :*****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!