Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány, akinek a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akinek a legjobb barátja vagyok. De kezdek érezni iránta valamit. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, a legegyszerűbb ha elmondom neki. De mégis.. Már ovi óta ismerjük egymást, es általánosban 5.-7.-ig bele voltam esve, es most megint el kezdtünk dumalni, es megint.. Mindig mondja hogy gyurika igy gyurika ugy o szerelmes stb. Ma mondta hogy smarolhatnekja van meg mentunk sotetbe aztmondja menjek elotte vagy fogjam meg a kezet. Meg ha van egy neki tetszo srac mar mondja hogy o neki ez kell. Csak viccel mielott azt hinnetek hogy ku*va. Ezt direkt csinalja vagy szerintetek? Nem tudom kiismerni. Ennyi ido utan se.
2013. aug. 4. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát valószínüleg csak a legjobb barátjának tart, és ha bevallanád neki hogy szereted akkor elveszítenéd mert ő nem tudná viszonozni az érzéseidet. Persze lehet hogy eddig csak azér nem lépett feléd mer bele se gondolt hogy milyen lenne veled, de ha elmondanád az igazat akkor járna veled.

De tapasztalatból mondom hogy egy régóta tartó barátságot csak elront a szerelem.

2013. aug. 4. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont most ment erre rá egy nagyon jó barátságom. Azóta se kép, se hang. Mondd el neki, de könnyen elveszítheted. Viszont tudd: nem érdemes húzni a dolgot, a barátságnak itt már vége.
2013. aug. 4. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
pont ettől félek, hogy ez szétválasztana minket..
2013. aug. 4. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

kérdező hagyd,, semmi hasznod nem lenne abból ha elmondanád.

Erre a megoldás "egyszerű", keress egy másik csajt. NE körülötte forogjanak a gondolataid.

Sokkal lazábban fogod látni az egészet, ha lesz egy lány akivel együtt vagytok stb, könnyebben fogod barátságnak látni, mert hogy ugye van egy másik lány akitől megkapod a szeretettet.

Aztán még akár az is lehet, ha látja hogy feltűnt egy másik csaj majd pont ő kezd el "furcsán" viselkedni, meg féltékenykedni, hogy mi az már hogy nem vele foglalkozol. Azt még kiderül hogy csak élvezi a helyzetet hogy barátok vagytok, azt játszadozhat veled, és ugye látja hogy nincs más, nem kell félnie, bármit megtehet.

pl ezt is, hogy szórakozik veled, amitől bedilizel és eszedbe jutnak ilyen kérdések

2013. aug. 4. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat :)
2013. aug. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!