Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiknek van a legtöbb joguk? A férfiaknak vagy a nőknek?
"Akkor a nőknek még alacsonyabb státuszuk volt pl prostik."
Nekem pl. egész jól menő vállalkozásom volt és nem is rossz külsejű udvarlóim. Nem is voltam, nem is vagyok prosti, csak egy egyszerű háziasszony, némi élettapasztalattal a háta mögött. De azt hiszem, tényleg nem az én dolgom meggyőzni senkit. Ettől még állíthatom, mert tapasztaltam, jó külső és jó anyagi helyzet nélkül is vannak olyan férfiak, akik alaposan képesek elcsavarni a nők fejét. Gondolom, sokan nem hiszik, de ez már nem az én dolgom. Ami tény, az tény.
Elcsavarni igen, de nem maradnak vele. Valami bűzlik a történetedben, ezt a nők többsége sem hiszi el így szerintem.
Csóró férfi akire nem lehet felnézni, munkája sincs, ocsmány, és kaparnak érte? Ez büdös.
"Egyébként ezek a dolgok mióta jogi kérdések? Mármint hogy melyik pasi kap meg milyen nőt, meg melyik nő milyen pasit, meg hogy ki mit enged meg a másiknak, meg magának? Szerintem a jog egy kicsit más téma, amitől jócskán eltértünk."
Nem hallottad még ezt a "jogod van valamihez, nincs jogos valamihez" dumát, úgy , hogy az illető nem feltétlenül a BTK-ra gondol ?-.-' Ez egy mondás, okoska.
# 34
Ez reszben igaz, de tobbnyire csak akkor ha a nok HOSSZUTAVU PARKAPCSOLATOT AKARNAK! Nagyon sok no igenis kedveli a szexet es a csoro, de ellenben jokepu vagy meno pasassal egybol szobara menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!