Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS nagyon fontos, lécci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS nagyon fontos, lécci olvassátok el! Most mi van és mit csináljak?

Figyelt kérdés

Középiskolás vagyok,15 éves.Mostanában egyre többet gondolok az egyik tanáromra és azt hiszem eléggé megtetszett.Sármos,kedves,figyelmes,mindig mindenkivel viccelődik.Pláne az utóbbi időbe(értem ezalatt a tanév végét) látványosan kedves volt velem,elég sokat segített mindenbe és nagyon odafigyelt rám,ami külön jól esett mert nagyon magam alatt voltam,egy srác miatt,aki csak szórakozott velem(Kb egy hétig jártunk aztán elég szemét módon dobott,plusz majdnem az egész osztályt ellenem fordította)Na a lényegre visszatérve,miért érzem egyre fontosabbnak őt és miért viselkedhetett velem így(csak azért mert nagyon jó vagyok a tárgyából,vagy többről is van szó?Mit tudnék csinálni hogy elfelejtsem ezeket a hülyeségeket még mielőtt totál beleszeretnék?Nem akarom hogy ez kitudódjon,hogy tetszik,mert nem én vagyok az egyetlen aki bele van zúgva az osztályból és ők már így pletykálnak hogy az adott tanár "hogy nyalja a seggem"(bocsánat szó szerint idéztem).

Ja és a tanár korát direkt a végére hagytam,merthát eléggé sokkoló:ő 45 éves...

2013. aug. 20. 03:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

amúgy semmi bajom az iskolakezdéssel csak ez a dolog aggaszt...

ja és nincs neki családja(felesége,gyerekei...),ezt csak azért mondom,mert a végén még arra gondoltok,hogy szét akarom ugrasztani őket...

2013. aug. 20. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia Kedves kérdező! Tudom, régi kérdés, de érdekel, hogy mi lett azóta?
2019. máj. 30. 16:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Sok év alatt, de szépen elmúlt. Egy évvel az érettségi után elmondtam neki, látni akartam a reakcióját. Ő amolyan kamasz dolognak vette, nem úgy mintha egy olyan nő mondaná, akivel tényleg tervezne. Ez után az emberben nem maradnak kérdések. :)

Valahol e körül/után múlt el szerintem végleg.

2019. júl. 26. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!