Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Voltatok már ilyen helyzetbe?
Igen, amikor 15 voltam, egy 27 éves össze-vissza tetovált csajszi volt az abszolút plátói. Úgy nézett ki, mint Megan Fox, csak tetoválásokkal. Aztán amikor nagy nehezen közel kerültem hozzá, jött a pofon- közölte, hogy szeretne velem lefeküdni, de a barátja végignézné:(
De amúgy tetszenek az idősebb nők, most ő a kedvenc. Igaz, hogy egy színésznő, de nagyon tetszik:)
22/L
Én 14 évesen, amikor még csak bontogattam leszbikus szárnyaimat, és égtem a vágytól, hogy megtudjam, jól gondolom-e, amit gondolok... Szóval akkor egy 27 éves gyönyörű nővel ismerkedtem össze. Róla tudtam, hogy egészen biztosan leszbikus, és annyira kedvesnek tűnt, hogy gondoltam, megér egy próbát, ő nem fog elküldeni, és segít majd rájönnöm, hogy mi is a helyzet velem. Először csak olyan volt számomra, mint egy pszichológus, vagy ilyesmi, kérdésekkel bombázott. Aztán már elég egyértelmű volt, hogy a lányok érdekelnek, és a beszélgetések kinyíltak más témák felé is. :) Innentől nem kell leírnom, mi történt. Nem voltunk kapcsolatban, de testileg és lelkileg is csodálatos dolgokat éltünk meg együtt, nem bántam meg semmit. Amúgy ő is tele volt tetoválásokkal, és mára én is. :)
21L
14 évesen szerelmes voltam a nálam 39 évvel idősebb tanárnőmbe. Nem tudom mi fogott meg benne, de így volt.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!