Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok megelégedve a mellméretemmel túl kicsik és félek a visszautasítástól. Fiúknak nem jönnek be a kismellű lányok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 75a méretű melltartót hordok tudom hogy kicsik nem kell mondani... Szerintetek ha egy fiúval összejönnék és látna félmeztelenül elutasítana? Fiúk írjatok légyszi hogy mit gondoltok a kis mellekről!2013. aug. 18. 18:43
11/17 anonim válasza:
nem kell félni, én nekem mindegy mekkora a melled, de inkább kis mellűekkel kéne randiznom mert azok mindig aranyosak (majdnem) xd
F19
12/17 anonim válasza:
Semmi gond a kisebb mellekkel :) Én szeretem :) Hidd el, sokan szeretni fogják. Amit már írtak, az nagyon igaz: ne verj át senkit, tehát ne tömd ki mindenféle spéci melltartóval, és akkor nem lesz gond :)
13/17 anonim válasza:
Sokkal szebb a kisebb mellméret, mint a nagy plasztikás szar. Én egy lányt az arcáról állapítok meg szóval szerintem nem csak a melledet nézik :)
14/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de tudom, hogy sokaknak bejön a kis mell, a normális pasiknak pedig nem számít a mellméret. Ha emiatt elutasít valaki, akkor örülj, hogy megszabadultál tőle. Össze akarnál jönni egy olyan pasival, aki nagy mellel szeret, de kis mellel nem? :) Ráadásul a tied nem is olyan kicsi, van AA-s, AAA-s méret is, sőt olyan nők is vannak, akik teljesen laposak. Nekem is kisebb a mellem, mint neked, szinte nem is látszik, hogy van, és idősebb vagyok nálad. Neked még nőhet is. Ha tudsz angolul, javaslom ezt az oldalt:
Nekem segített. :)
15/17 anonim válasza:
Nem az a legfőbb baj, hogy a pasik nem fogadnak el így ahogy vagy, hanem hogy te nem fogadod el magad. Hidd el, párválasztásban a külső nem számít olyan sokat, hogy valaki a melled miatt utasítson vissza. Persze vannak olyan fiúk, akik így gondolkodnak, de hát akkor adj hálát a pici melleidnek, hogy legalább fény derült a dologra, hogy a pasi egy felszínes p*csfej. Én mindig úgy gondolok a hibáimra (bár ezt nem nevezném hibának), hogy mércét adnak. Aki azokkal együtt is elfogad és szeret, az valójában szeret, és engem szeret, nem a külsőmet. Gondolj bele, egy tökéletes lányt milyen könnyű szeretni. Egy tökéletes lány mindenkinek tetszik, abban nincs semmi kihívás. Nekem sincs nagy mellem, hisztiztem is rajta régen, amíg ki nem jött a narancsbőr a combomra, akkor már elfeledkeztem a melleim méretéről és azzal szenvedtem. Ma már azt is elfogadtam, tornázok és nem eszek összevissza, de hát ilyen és ez van! :) Szóval minden amúgy is viszonyítás kérdése. És rengeteg gyönyörű kis mellű lányt ismerik, akiknek harmonikus és szuper párkapcsolata van. Szóval fel a fejjel! Lehetsz gyönyörű C kosár nélkül is :)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket! Nagyon sokat segítettek és remélem igazatok van:)
2013. aug. 20. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!