Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik féltik az egójukat a...

Akik féltik az egójukat a kudarctól, visszautasítástól, azok örök szüzek maradnak?

Figyelt kérdés

Például akik csak azért nem mennek oda egy lányhoz, mert már fejbe lejátszották a "flörtölést" és persze alul maradtak. Vagy arra vetemednek, hogy ilyen hozzáállással bepróbálkoznak, persze vissza lesznek utasítva. És akkor eldönti az illető(tudatosan, vagy tudat alatt), hogy mennyire jó nekem csajok nélkül is, én ugyan nem fogok beégni még egyszer, annyit nekem nem ér meg. Aki így gondolkodik az még nem nőtt fel, jól látom?

18F magamra ismerek ezek alapján, de igyekszek tenni ellene. Nektek mi a véleményetek erről?

2013. máj. 19. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Felnőtt az már, csak nem adja a bőrét könnyen.
2013. máj. 19. 09:35
 2/11 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ugyan ilyen vagyok,csak lányban. Ha tényleg próbálsz tenni ellene, akkor még nincs veszve semmi.
2013. máj. 19. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Szép név Pain... :D

Én nem az egómat féltem, meg nem az elutasítás zavar. Csak egyszerűen nem nagyon látok olyan nőt, akihez megérné odamenni, mert nem süt róla, hogy sötét mint a szénbánya alja áramszünetkor...

2013. máj. 19. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Ualom az ien beszari fiukat...Marmint ha akar valamit jojon es beszeljen vigyen kavezni mongya el mit akar mert attol hogy titokba bamul es hamis remenyei vannak attol egy lany sem fog osszejoni vele...Es mi van ha nemet mond hogy fogod megtalalni az igazit ha nem is keresed azt varod hogy a lanyok jojenek hozzad, hat ha nem nezel ugy ki mint egy Amerikai giminek a super starja akkor az eselyeid nullazodnak...Es biztos nalatok is a gimibe van egy bizonyos "rang letra" akko ne valasz magadnal menobb csajt mert az semmi esetre nem fog kimenni veled...

16/L:)

2013. máj. 19. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:

3. nak: Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz ;)

de egyáltalán nem gáz, ha az intelligencia szempont, sőt:D

2013. máj. 19. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Hidd el nagyon gáz, hogy az intelligencia szempont... Mert így a nők nagy része ki van lőve. :D Rossz helyen keresgélek? Előfordulhat, de az ember azt hinné, hogy egy főiskolán azért már értelmes emberek vannak, pedig nagyon nem így van, mind diák, mind tanár oldalról rengeteg a sötét ember.

Ranglétra? :D Na ne fárassz már... Nem csimpánzok vagytok bammeg... Pont ez a probléma veletek...

2013. máj. 19. 10:11
 7/11 A kérdező kommentje:

4.nek: A hozzászólásod első részével egyetértek, a másik fele szerintem nem állja meg a helyét. Mi ez, hogy mindenki a maga szintjén válogasson? Szerintem ez baromság, persze nem azt mondom, hogy nagy esélye van a csöndes visszahúzódó jófiúnak a suli legjobb csajánál.

Pont itt van az ellentmondás, mert amíg a válaszod első felében azt írod, hogy ne csak a nyálukat csorgassák és menjenek oda a nőkhöz, addig a másikban feltételezed, hogy a bizonyos lúzer pasiknak már csak ennyi "jut".

2013. máj. 19. 10:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Drek igazad van!:D baromság egyrészről a ranglétra, másrészről én a jó helyek között azért gondoltam a fősulit/egyetemet, persze sötétség az mindenütt van. De még mindig fogsz találni szinte biztos, mint mondjuk a sarki diszkó táncterén a rúd mellett.
2013. máj. 19. 10:13
 9/11 A kérdező kommentje:
úgy értem fogsz találni értelmet
2013. máj. 19. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenki azért küzd ami számára a fontos, valakinek a punci a fontos, meg hogy húzogassa a rublikáit és verje a nyálát a haverjainak a számokkal, valakinek a munkája, valakinek a család, és sorolhatnám napestig.

Én nagyon jól megvagyok barátnő nélkül is, kiegyensúlyozott életem van, és ezt semmi pénzért és senkiért nem vagyok hajlandó feladni. Sok mindenről lemondtam, hogy ezt elérjem saját erőmből. Nem nagyon érdekel emellett hogy szűz vagyok vagy sem.

2013. máj. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!