Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Van egy pasim...14 vagyok ő 16.nagyon szeretjük egy,ás és régóta ismerjük egymást..szerintetek gáz lenne ha lefeküdnénk?2013. aug. 18. 14:47
1/15 anonim válasza:
Te életed. Azt csinálsz vele amit akarsz. Bármit írok/írunk attól ugyanúgy azt fogod csinálni amit akarsz.
2/15 anonim válasza:
Ja. MERT ITT KÉRDEZED MEG! Ez már eleve azt jelenti, hogy még kiskölök vagy, aki nem készült fel, nem tud dönteni, nem is akarja igazán. Ja, és védekezzetek!
3/15 anonim válasza:
Csak nehogy kidurranjon a gumi. :S
5/15 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem meg mert anyám nem nagyon csípi a pasit és nem szeretném ha igaza lenne az utolsó kommentelőnek..:$$
2013. aug. 18. 14:52
6/15 anonim válasza:
Figyelj, a barátod 16 éves létére semmit sem tud a szexről..ő is csak a hormontúltengéses kamasz, aki minden áron dugni akar. Szerintem várj míg 18 leszel.
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és egyébként már az eddigi barátnőjeivel mindel megtette..://
2013. aug. 18. 14:56
8/15 anonim válasza:
nem gáz
és ha az? szard már le, ha dugni akarsz, dugj
9/15 anonim válasza:
Nos, a jól megpumpál, utána távozhatnak gázok, akár több helyről is!
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem lesz jó neked most. Komolyan. Majd pár évvel később nagyobb örömöt fogtok szerezni egymásnak az akkori barátoddal.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!