Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek rá mosolyogni vagy nem?
Figyelt kérdés
egy fiú nagyon tetszik a suliból nem ismerem..
mitcsináljak hogy észre vegyen?mosolyogjak rá vagy mitcsináljak?
2009. okt. 28. 20:03
1/5 anonim válasza:
ez nem is kérdés . ha azt akarod h észre vegyen minimum mosolyogj ... aztán egy közös ismerős mutasson be neki :D
2/5 anonim válasza:
Jaj, milyen kérdés már ez...
Persze, hogy mosolyogj, képzeld, ez nekünk nagyon jól esik :)
Szemezz bátran!
3/5 anonim válasza:
ne merj mosolyogni! ha meglátod, fordulj be a sarokba és várd meg mig elmegy
4/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá. Én itt rontottam el. Tetszik egy fiú, régen egy suliba jártunk (ő elballagott) és mikor megláttam és a közelembe volt annyira zavarba voltam, hogy inkább elfordultam vagy elmentem és nem mertem rá mosolyogni. Azóta nem is nagyon láttam őt, de nem tudom elfelejteni. :(
5/5 anonim válasza:
Jajjjjj.....még szép h merj rá mosolyogni. és ne is csak merj, hanem mosolyogj is. Ez a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!