Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a valószínűsége annak, hogy egy 20-25 közötti srác szexuálisan fantáziál egy kolléganőjéről, aki kicsit tetszik neki, azonban már elmúlt 30 éves. A korkülönbség nem hátráltató tényező, pl. hogy az ágyban már el sem tudná képzelni?
Húha! :)
De biztos úgy tekintesz arra a nőre, mint egy riherongyra.
Csak mert ez így "szokás" fiúkörökben...
Lenézik azt a nőt, aki nem párkapcsolatban szexel.
Ez amúgy nem valamiféle enyhe perverzió, hogy tőlük idősebb nőre (is) vágynak. Mert ott van a saját korosztályuk, azért csak vonzóbb egy fiatal pipi.
szerintem nagyon rosszul gondolod...
1, nem vagyok benne biztos, hogy félne, inkább kapva-kapna az alkalmon. 1 férfinek a könnyű szex csinos nővel mindig jól jön :D
2, nem gondolom, hogy emiatt ku*rvának gondolna, maximum ha arra izgul :D
igaz én már 26 vagyok, de ha lenne egy dögös nő aki szexelni akarna akkor biztosan benne lennék egészen 40 éves korig, de ha jó nő akkor akár 50 is lehet.
Bocsi mobilról írtam sajnos kapkodva, tehát így helyesebben:
Egy kicsivel negyven felett lévő, vonzó nőt, hogyan is tudna kielégíteni egy 130 kilós, elhízott pasi?- sehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!