Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a valószínűsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a valószínűsége annak, hogy egy 20-25 közötti srác szexuálisan fantáziál egy kolléganőjéről, aki kicsit tetszik neki, azonban már elmúlt 30 éves. A korkülönbség nem hátráltató tényező, pl. hogy az ágyban már el sem tudná képzelni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 23:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#4-5 vagyok. Persze természetesen! Ez nem egy akkora korkülönbség mint ahogyan azt Te gondolod. Sok fiatal férfi szereti a tőlük idősebb, csinos nőket. Tehát ha szimpatizáltok akkor ha nem fél a p...tól akkor simán.
2013. aug. 18. 00:00
 12/27 anonim ***** válasza:
elég nagy!
2013. aug. 18. 01:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Akarsz vele szexelni te is?
2013. aug. 18. 01:54
 14/27 Ipso ***** válasza:

"Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nőre, vagy elképzelik vele a szexet is? :)"

Nem feltétlenül képzelik el vele a szexet, de mondjuk gondolhatják azt, hogy "mekkora mellei vannak!", vagy "gyönyörű lehet".

Ettől még persze általában csak barátok maradnak.

2013. aug. 18. 04:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki, de feleségül venni, tuti, hogy nem fog.

Ha olyan lány vagy, akkor lesz egy jó estéd.

2013. aug. 26. 21:20
 16/27 anonim ***** válasza:
Házasságig szerintem sem menne el, de alkalmi partnernek simán elfogadna, mert ebben az esetben az a kb. 10 év korkülönbség nem igazán számít, ha a nő még nem kezdett el "elasszonyosodni".
2013. szept. 15. 13:42
 17/27 A kérdező kommentje:

Én szívesen szexelnék vele, de az én koromban már nem illik rámászni egy 10 évvel fiatalabb fiúra.

Ez ugye semmilyen korban sem illik egy nőtől, ha a férfi ennyivel idősebb.

Meg akkor valószínűleg nem tisztelne többet, csak egy olcsó macaként tekintene rám.

2013. szept. 16. 23:22
 18/27 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy: ...ha a férfi ennyivel fiatalabb!
2013. szept. 16. 23:23
 19/27 anonim ***** válasza:

Huszonéves korodban a korodbeli fiúk nem dugtak volna meg minden jónőt, aki hagyja magát?

És szerinted ez megváltozott?

2013. szept. 16. 23:25
 20/27 A kérdező kommentje:

De lehet, hogy bele sem menne a szexbe.

Annak örülök, hogy akkor valószínűleg fantáziál, de én azt gyanítom, hogy félne egy fiatal fiú az ágyban egy érettebb nőtől, és inkább nemet mondana a szexre, és megmaradna a fantáziálásnál. :D

2013. szept. 16. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!