Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a valószínűsége annak, hogy egy 20-25 közötti srác szexuálisan fantáziál egy kolléganőjéről, aki kicsit tetszik neki, azonban már elmúlt 30 éves. A korkülönbség nem hátráltató tényező, pl. hogy az ágyban már el sem tudná képzelni?
"Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nőre, vagy elképzelik vele a szexet is? :)"
Nem feltétlenül képzelik el vele a szexet, de mondjuk gondolhatják azt, hogy "mekkora mellei vannak!", vagy "gyönyörű lehet".
Ettől még persze általában csak barátok maradnak.
Szerintem próbáld ki, de feleségül venni, tuti, hogy nem fog.
Ha olyan lány vagy, akkor lesz egy jó estéd.
Én szívesen szexelnék vele, de az én koromban már nem illik rámászni egy 10 évvel fiatalabb fiúra.
Ez ugye semmilyen korban sem illik egy nőtől, ha a férfi ennyivel idősebb.
Meg akkor valószínűleg nem tisztelne többet, csak egy olcsó macaként tekintene rám.
Huszonéves korodban a korodbeli fiúk nem dugtak volna meg minden jónőt, aki hagyja magát?
És szerinted ez megváltozott?
De lehet, hogy bele sem menne a szexbe.
Annak örülök, hogy akkor valószínűleg fantáziál, de én azt gyanítom, hogy félne egy fiatal fiú az ágyban egy érettebb nőtől, és inkább nemet mondana a szexre, és megmaradna a fantáziálásnál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!