Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Tudom, azt mondják, az idő mindent megold, de most nem. Már 2 éve tartó viszonzatlan szerelemről van szó. Egyszerűen nem tudok továbblépni, hiába próbálom magam lefoglalni, hobbikat keresni, hiába próbálok mással lenni, nem megy. Még akkor is állandóan ő jár a fejemben, amikor egy csomó ideig nem is látom. Esténként bőgök. Amikor látom, hogy valami lánynak ír, kiborulok. Beleőrülök az egészbe. 18/L
2013. aug. 17. 06:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerős szituáció! :( Szerintem addig nem lehet túllépni rajta, amíg nem zárod le! Nem számít h mennyire vagytok jóban , muszáj vele beszélned...mondd el neki h mit érzel, ki tudja...lehet h ad egy esélyt, de ha nem...akkor ott a tudat h te mindent megtettél és segít elfelejteni :) nálam bevált! :)

Tipp: Ha összejönne, akkor se feküdj le vele rögtön!...mert elég sok pasi úgy gondolja, h " Ez a lány szeret engem, akkor megdugom és nem keresem többet", szóval csak okosan! Drukkolok!

2013. aug. 17. 07:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Valakit,akit szerettünk kb. úgy lehet elfelejteni,mint olyanra emlékezni,akit nem ismerünk.

Ez megmarad.

Idővel lehet jobb,de amúgy nem.

Max azt lehet,hogy más "felül írja" benned.

Szerintem töröld és ne nézegesd,hogy miket csinál és kivel,mert csak magadat kínzod

2013. aug. 17. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!