Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban akivel úgymond 'jártunk' de nem lett belőle semmi. Egy ideig nem érdekelt, most meg állandóan rá gondolok. Amióta 'jártunk' nem beszélünk meg semmi, egymáshoz sem szólunk fél éve. Én meg szerintem szeretem. Tudom, hogy én nem érdeklem őt, le sem szar, de mindig arra gondolok, hogy mi lenne ha összejönnénk stb. Nagyon rossz érzés. Hogy lépjek túl rajta? Próbáltam egy másik sráccal együtt lenni, de nem ment, mert a másik fiút szerettem, és nem tudom elfelejteni sehogy sem. Hogy tegyem magam túl rajta?????????? BORZALMAS ÉRZÉS:(2013. aug. 2. 21:45
1/4 Hanariko válasza:
az idő segít. tényleg. de am mi az hogy jártatok és nem lett semmi? megcsókoltátok egymás legalább? vagy a járás csak annyi volt hogy fogtátok egymás kezét és azt mondtátok hogy "mi most járunk"?
2/4 A kérdező kommentje:
még annyi sem volt, hanem minden reggel megöleltük egymást és adott egyszer egy puszit:(
2013. aug. 2. 21:55
3/4 anonim válasza:
Én is fix ebbe a szituba vagyok megértelek, fiú vagyok :P
4/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Nos én 14 évesen estem át ugyanezen (ha gondolod priviben elmesélem).
Azóta lassan 10 év telt el... Én azt tanácsolom neked, hogy élj egy kicsit (kirándulj, utazz, járj szórakozni és ismerkedj új emberekkel) és persze az idő is segíteni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!