Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt lehet elfelejteni egy lelki társat?
Megismertem egy lányt, teljesen egy hullámhosszon vagyunk egymással, szikrázik köztünk a levegő. Bevallottan vonzódunk egymáshoz, viszont van egy bökkenő: mindketten párkapcsolatban vagyunk.
Én beáldoztam volna érte a kapcsolatomat, de ő nem mer lépni. Fél az ismeretlentől, hogy talán nem működne. Pedig állítása szerint biztos benne, hogy belém szeretne.
Megbeszéltük, hogy hagyjuk egymást, de nem tudom kiverni a fejemből már 2 hónapja. Meddig fog ez tartani? Azóta nem is beszélünk.
Szereted egyáltalán a párodat? Valóban rá van neked szükséged? Illetve szerintem a párodnak kéne a lelkitársadnek lennie (egy párkapcsolatba, ami biztos köveken alapszik). Lehet szakítanod kéne barátnőddel, vagy pedig megpróbáni vele alakítani a dolgokat, hogy lelkileg is egy húron pndüljetek! :)
19/L
Jól tetted! Hidd el sokmindenkivel alakíthatsz ki még lelki kapcsolatot, csak bele kell nyúlnod a másik életébe, ha beleenged, akkor nyakig benne vagy a magánszférrájába, magyarul bízni fog benned, stb, stb...
Egy dolgot mindig elfelejtenek az emberek, megérteni a másik felet. Belegondolni, hogy mit miért tesz/tett vagy mond/mondott. Ehhez persze türelem kell, és sok-sok figyelem. :-)
2. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!