Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet elfelej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lehet elfelejteni egy lelki társat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, teljesen egy hullámhosszon vagyunk egymással, szikrázik köztünk a levegő. Bevallottan vonzódunk egymáshoz, viszont van egy bökkenő: mindketten párkapcsolatban vagyunk.

Én beáldoztam volna érte a kapcsolatomat, de ő nem mer lépni. Fél az ismeretlentől, hogy talán nem működne. Pedig állítása szerint biztos benne, hogy belém szeretne.

Megbeszéltük, hogy hagyjuk egymást, de nem tudom kiverni a fejemből már 2 hónapja. Meddig fog ez tartani? Azóta nem is beszélünk.

2013. júl. 25. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a lelki társadnak tartod valószínűleg elég nehezen fog menni, de idővel te is észreveszed majd hogy kevesebbet gondolj rá próbálj ezt azt csinálni, olyan dolgokat amik lefoglalnak hogy ne legyen időd rajta gondolkodni, aztán ha találsz valakit aki jobban megfog mint a mostani barátnőd talán úgy is könnyebb lesz.
2013. júl. 25. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Szereted egyáltalán a párodat? Valóban rá van neked szükséged? Illetve szerintem a párodnak kéne a lelkitársadnek lennie (egy párkapcsolatba, ami biztos köveken alapszik). Lehet szakítanod kéne barátnőddel, vagy pedig megpróbáni vele alakítani a dolgokat, hogy lelkileg is egy húron pndüljetek! :)

19/L

2013. júl. 25. 12:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Vele szakítottam azóta, mert rájöttem, hogy így semmi értelme.
2013. júl. 25. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
1,5 éve vagyok ebben a cipőben. :) Azótta rájöttem, hogy hülyeség az egész, mert csak elkeseredésemben képzeltem neki olyan tulajdnoságokat, amik imponálóak számomra, de igazából ő nem is olyan. :) De azóta sem tudom kiverni a fejemből. Szóval, ha igazán szereted...
2013. júl. 25. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Jól tetted! Hidd el sokmindenkivel alakíthatsz ki még lelki kapcsolatot, csak bele kell nyúlnod a másik életébe, ha beleenged, akkor nyakig benne vagy a magánszférrájába, magyarul bízni fog benned, stb, stb...

Egy dolgot mindig elfelejtenek az emberek, megérteni a másik felet. Belegondolni, hogy mit miért tesz/tett vagy mond/mondott. Ehhez persze türelem kell, és sok-sok figyelem. :-)

2. voltam :)

2013. júl. 25. 13:08
 6/8 A kérdező kommentje:
4: ti azóta is tartjátok a kapcsolatot?
2013. júl. 25. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerettük volna, de ő egy ideje nem érdeklődik, pedig állítása szerint lelki társ és jó barát vagyok. :) És bár tudom az eszemmel, hogy csak pótlék vagyok számára, a szívemben még él a remény, hogy hátha... De már egyre inkább kezdem belátni, hogy az eszemnek van igaza. :D Csak nagyon hiányzik..
2013. júl. 25. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha van párod, akkor miért vált ki belőled ilyen érzéseket? Vagy miért vagy még vele?
2013. júl. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!