Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzéhes a barátnőm vagy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzéhes a barátnőm vagy mi a fene ez?

Figyelt kérdés

21 éves és elég jól keres, 220-230.000 körül kap kézhez.

Ehhez képest még egy péksütiért se ad 200 forintot ő maga. Ha ÉN moziba szeretnék menni vele, elvárja hogy én fizessem az ő részét is, mert ő erre NEM költ. De úgy semmire se, szüleivel lakik, otthon eszik (azt amit a szülei vásárolnak persze), de még egy kávézóba se megy nehogy ott keljen hagynia 400 forintot...

2013. aug. 16. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, 5 év alatt összehozni egy kisebb lakást jobb mint 25 évig fizetni a hitelt.
2013. aug. 16. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Én informatikusként nem keresek kevesebbet, sőt! Viszont nem járok hetente kávézóba meg moziba mert egyiket se tartom olcsó dolognak, főleg ha az ember takarékoskodik valamire. Skót lennék?
2013. aug. 23. 20:15
 13/15 anonim válasza:

A párod nem pénz éhes, inkább ezt úgy nevezném, hogy (sóher)

Vagy durván spórolós, vagy karrierista.

De azt nem értem, hogy várhatod el, hogy egy nő fizesse be magát a mozira, ha a párjával megy, nem elég hogy ő dolgozik, amikor neked kéne helyette :))))

Ezeken gondolkozz el inkább, szerintem inkább büszkének kéne lenned arra, hogy ilyen párod van!

Más nő, a párjától várja el, hogy eltartsa!!!

2016. okt. 31. 20:31
 14/15 Unblock válasza:

VikiKari gratulalok

O neki kellene dolgoznia helyette?

o tartsa el ?

nem a kis lanya , jezusom .

kepzelem te is milyen faj lehetsz.

2017. aug. 7. 23:10
 15/15 anonim válasza:

olyan, mint aki a régi világban volt :)

édesanya, feleség :)

Háziasszony.

Ez a természetes.

Aki mást mond, az maradjon egyedül, és ve...je ki magának :)

Csak akkor ne hisztizzetek ti férfiak, hogy jajjj milyen borzasztó már hogy a nők kiharcolták hogy dolgozni mehessenek...

most meg ez a gond?

2018. júl. 15. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!