Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzéhes a barátnőm vagy mi a fene ez?
21 éves és elég jól keres, 220-230.000 körül kap kézhez.
Ehhez képest még egy péksütiért se ad 200 forintot ő maga. Ha ÉN moziba szeretnék menni vele, elvárja hogy én fizessem az ő részét is, mert ő erre NEM költ. De úgy semmire se, szüleivel lakik, otthon eszik (azt amit a szülei vásárolnak persze), de még egy kávézóba se megy nehogy ott keljen hagynia 400 forintot...
A párod nem pénz éhes, inkább ezt úgy nevezném, hogy (sóher)
Vagy durván spórolós, vagy karrierista.
De azt nem értem, hogy várhatod el, hogy egy nő fizesse be magát a mozira, ha a párjával megy, nem elég hogy ő dolgozik, amikor neked kéne helyette :))))
Ezeken gondolkozz el inkább, szerintem inkább büszkének kéne lenned arra, hogy ilyen párod van!
Más nő, a párjától várja el, hogy eltartsa!!!
VikiKari gratulalok
O neki kellene dolgoznia helyette?
o tartsa el ?
nem a kis lanya , jezusom .
kepzelem te is milyen faj lehetsz.
olyan, mint aki a régi világban volt :)
édesanya, feleség :)
Háziasszony.
Ez a természetes.
Aki mást mond, az maradjon egyedül, és ve...je ki magának :)
Csak akkor ne hisztizzetek ti férfiak, hogy jajjj milyen borzasztó már hogy a nők kiharcolták hogy dolgozni mehessenek...
most meg ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!