Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mi a fene bajuk van mikor alig akarnak dumálni és flegmák az emberrel?
Figyelt kérdés
:(2013. ápr. 6. 12:32
1/9 anonim válasza:
te miröl beszélsz? ki flegma? kedves vagyok,intelligens,figyelmes és mégsem akarnak velem dumálni a csajok
3/9 putyííí válasza:
igen eléggé általánosítasz, de azért megpróbálok válaszolni, mi bajuk lehet? Mindig más! ha valaki így biselkedik veled annak oka van, vahy csak egyszerüen ilyen a személyisége, de ez inkább az adott helyzettől függ...
4/9 putyííí válasza:
bocsi a helyesírásért! :) viselkedik* és vagy* :D
5/9 anonim válasza:
Engem meg barátnak se akarnak.Tul rendes vagyok mindenkivel.
6/9 A kérdező kommentje:
csak egy barát de biztos rossz napja lehetett, csak nem tudja, hogy nekem ez milyen sz@rul esett, mivel nem dumáltunk és miatta nekem is rossz a napom.
2013. ápr. 6. 12:52
7/9 anonim válasza:
előfordul velem is, bár én nem mutatom ki az érzelmeimet nagyon.
F
8/9 anonim válasza:
Nektek sokkal sűrűbben van ilyen amikor megjön...nálunk ez elég ritka.
9/9 anonim válasza:
Ilyen nem barát..bár bocsi, de akkor mondaná hogy rossz kedve van és nincs kedve beszélni. De nem eleve flegmán indítani. Én nem tűrném el. Nem minden pasi ilyen :) lehet hogy rossz napja van. Ha "jobban lesz" kérdezd meg tőle, de most inkább hagyd. Még összevesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!