Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy nézek ki, mint egy marék szar, akkor ássam el magam, vagy fújjam be tejszínhabbal?
Figyelt kérdés
Magyarul: örök magány, vagy dolgozzam ki legalább a testem, de a pofám ugyanúgy szar marad?! Jelen állapotommal a tartós egyedülléten és totális tapasztalatlanságon kívül semmi bajom, nem vágyom 40-es karra, na meg el sem tudnám érni. Akkor megéri egyáltalán megnyúzni magunk?
Ps: nem, persze, hogy nincs pénzem, se jó dumám. 21F
2013. aug. 16. 15:22
11/14 A kérdező kommentje:
Nem adom fel...
Miért kifogás? Ezek tények, amiken nem lehet változtatni. Pedig próbáltam, semmivel jobb nem lett, csak rosszabb.
2013. aug. 16. 16:22
12/14 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként igénytelenségnek számít, ha nem vagyok kigyúrva, vagy nincs átműttetve az arcom? Érdekes...
Nem azt mondtam, hogy büdös vagyok és szakadt ruhában járok, zsíros hajjal.
2013. aug. 16. 16:23
13/14 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz ne foglalkozz mással csak magaddal. Minél többet tegyél a magad fejlődésére mint belsőleg, mint külsőleg. MAGADNAK akarj CSAK megfelelni!!! Aberált ez a világ már. A nők/lányok értékrendje olyan szinten megváltozott hogy az leírhatatlan. A lényeg hogy ne akarj nekik megfelelni mert ha nem jön be akkor az önbecsülésed még jobban megzuhan. Szóval ne akarj tinisztár meg focista külsőt mert ha ők nem lennének híresek ugyanúgy elmennének mellette a csajok. Ha neked tetszik ahogy öltözöl akkor szard le hogy másnak mi a véleménye róla! Legyél egy kicsit egoista! A nők megküzdenek azért ami/aki felkeltette az érdeklődésüket. Tehát csak MAGADNAK FELELJ MEG!A többi jön magától! Hidd el!
14/14 anonim válasza:
ez ezért nem jó,az azért nem jó,... Ez nálam kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!