Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy nézek ki, mint egy marék szar, akkor ássam el magam, vagy fújjam be tejszínhabbal?
Magyarul: örök magány, vagy dolgozzam ki legalább a testem, de a pofám ugyanúgy szar marad?! Jelen állapotommal a tartós egyedülléten és totális tapasztalatlanságon kívül semmi bajom, nem vágyom 40-es karra, na meg el sem tudnám érni. Akkor megéri egyáltalán megnyúzni magunk?
Ps: nem, persze, hogy nincs pénzem, se jó dumám. 21F
Valahogy gyakorolnod kell a beszélgetést, a kezdeményezést, hogy legyen egy jó fej, közvetlen, és humoros kisugárzásod. Ismerek nem 1 fiút, aki nem éppen előnyös külsővel rendelkezik, de marha jó arc, és imádják a lányok. Volt már több, szép barátnője, sőt, már szexkapcsolata is, egy rövid ideig.
Egy jó haj, egy jó stílus nagyon feltudja dobni az embert külsőleg és erre még csak ráépülnek a plusz dolgok, ami a személyiségedet illeti. Belsőleg kell először feltornásznod magad, egészséges önbizalommal kell, hogy rendelkezz. A másik, meg talán nem hülye libáknál kell próbálkozni, hanem normális lányoknál.
Nem érted a lényeget! Maradjak ilyen, de
magányos, vagy erőltessek magamra álcákat,
amitől jobban nem érezném magam, de lenne
mellettem valaki ezek miatt a "vásárolt" pluszok
miatt? Nem magamért szeretnének, hanem a
külsőmért.
Miért lennének vásárol pluszok? Azért mert adsz magadra,igényes vagy még nem fognak a külsőd miatt szeretni.
Hajból a hosszú nem áll jól, göndörödik és meg is
gyulladok tőle. Az közepestől nyúlánk fejem lesz,
a rövidtől pedig elhányják magukat, ha
meglátnak
kifogás,kifogás,kifogás.
És nekem milyen tanácsot adnátok? van pénzem, jó testem van, jó humorom is - bár sok lány nem érti, csak az okosabbak - értek a divathoz. Hiba:
-arc
-vidéken élek
Na? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!