Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a férjemet. Mit tegyek?
Tudom, süssek lekváros, buktát, mert azt szeretitek. :) De viccen kívül.
A történet: 10 éve egy pár vagyunk, gyerekeink is vannak. A szexuális életünk nagyon ellaposodott, orgazmust tud okozni, jó a technikája, de igen nehezen nedvesedek már tőle, és csókolózni nem akarok vele. 2 éve problémás a szex, azzal kezdődött, hogy ő elutasító volt, csak havi 1-szer szexeltünk. Aztán mindig kezdeményeztem, és szépen feltornásztuk heti egyre az adagot, és ő is kezdeményezőbb lett. De aztán mintha én meguntam volna ezt a "lendítsük fel a szexet" dolgot, egyszer csak észrevettem, hogy már nem várom, hogy hozzám érjen, nem ingerlem őt, stb. Úgy fél éve kezdődött, azóta hétről hétre kevésbé kívánom Őt. A szexet kívánom, magamhoz is nyúlok majd' minden nap. De őt nem. Pedig egy éve még megőrültem érte, attól nedves lettem, ha átölelt. Mi történik velem? :( (Ő egyelőre nem vette észre a változást, legalábbis nem szólt...)
-drágám kivennél a hűtő aljából valamit?
nálam így telnek a napok
még el olvasgatnálak benneteket de a barátnőm itt kuncog az ölemben így aztán
net off
végigolvasva arra jutottam, hogy valami miatt nem kívánod rendben van. de csak rólad szól ez az egész! Hogy neked így nem jó meg úgy nem jó!
Belegondoltál már abba, hogy a pasid miért nem akar éjjel nappal veled hemperegni? Neki is lehet valami problémája ami miatt nem kíván téged/szexet.
Szerintem üljetek le egy pohár finom borral és BESZÉLJETEK!! Ő is mondja el a sérelmeit, fájdalmait gondjait.
Ha megfelelően fogékonyak vagytok a másik problémájára akkor megpróbáljátok kezelni/változtatni.
Lehet, ha már nem lesz lelki gondja a pasidnak egyből kívánni fogja a szexet napi szinten!
Ne csak rólad szóljon a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!