Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kívánom a férjemet. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a férjemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, süssek lekváros, buktát, mert azt szeretitek. :) De viccen kívül.

A történet: 10 éve egy pár vagyunk, gyerekeink is vannak. A szexuális életünk nagyon ellaposodott, orgazmust tud okozni, jó a technikája, de igen nehezen nedvesedek már tőle, és csókolózni nem akarok vele. 2 éve problémás a szex, azzal kezdődött, hogy ő elutasító volt, csak havi 1-szer szexeltünk. Aztán mindig kezdeményeztem, és szépen feltornásztuk heti egyre az adagot, és ő is kezdeményezőbb lett. De aztán mintha én meguntam volna ezt a "lendítsük fel a szexet" dolgot, egyszer csak észrevettem, hogy már nem várom, hogy hozzám érjen, nem ingerlem őt, stb. Úgy fél éve kezdődött, azóta hétről hétre kevésbé kívánom Őt. A szexet kívánom, magamhoz is nyúlok majd' minden nap. De őt nem. Pedig egy éve még megőrültem érte, attól nedves lettem, ha átölelt. Mi történik velem? :( (Ő egyelőre nem vette észre a változást, legalábbis nem szólt...)

2013. aug. 15. 13:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Az ok egyszerű

valószínű hogy többre vágysz a szexben olyan vágyálmaid vannak amiket nem mersz elmondani a férjednek, ő pedig egyre impotensebb ebben a dologban ebböl adódik az elhidegülés a részedről.

Írj nekem és én kihozom belőled a tüzes kancát

-ja nem szeretem a lekváros buktát, ne bajlódj ilyen hülyeséggel, inkább süss halat mindjárt ott vagyok

2013. aug. 15. 14:10
 12/28 anonim ***** válasza:
sejtem mi a gond, erre van is egy megoldásom, csak kell hozzá egy kis elszántság, de meg lehet csinálni, és nem kell 3- felet bevenni sem, privátban leírom, ha érdekel
2013. aug. 15. 14:11
 13/28 anonim ***** válasza:
11-es, bocs de a hölgy már az enyém. Ezt bebuktad :)
2013. aug. 15. 14:13
 14/28 A kérdező kommentje:
11-vannak ilyen vágyaim, el is mondtam a férjemnek, de ő azokat elutasítja, eléggé különbözőek lettek az igényeink a szexben az évek során. Ő a konzervatív vonalat képviseli, sötétben, ágyban, egy pózban, mindig megszokott koreográfia szerint. Én pedig ... hát nem ezt. :)
2013. aug. 15. 14:15
 15/28 A kérdező kommentje:
Srácok, sokat segítetek a kapcsolatom rendezésében azzal, ha ajánlatokkal bombáztok! :D Külön köszönet a farkát is mellékelő úriembernek. :)
2013. aug. 15. 14:16
 16/28 anonim ***** válasza:

11 vagyok

akkor cserélj férjet

-kész van már a hal,

2013. aug. 15. 14:18
 17/28 A kérdező kommentje:
11-es, hal nincs, de van bolognai. Megfelel? :D
2013. aug. 15. 14:21
 18/28 anonim ***** válasza:

(#11)

-na jó lesz a bukta is,

majd nyalogatom a lekvárt

2013. aug. 15. 14:26
 19/28 anonim ***** válasza:

(#11)

de visszatérve a problémádra, nincs rá megoldás

mert ha a férjed nem akarja akkor csak egy szeretővel fogod ezt az igényeidet megvalósítani

nem épp a leg-szerencsésebb megoldás de még mindig jobb mint feszültségben élni

persze ezt a szerető témát megbeszélheted a férjeddel vagy egyszerűen titokban

(jó lesz a bolonai is úgy se vagyok éhes)

2013. aug. 15. 14:33
 20/28 anonim ***** válasza:
Ilyen mindenkivel elofordul, foleg ha ilyen unalmas a szex. Azt javaslom, hogy most ne szexeljetek egy ideig, de te probald felizgatni magad "agyilag". Tehat ilyenekre gondolok, hogy random idopontokban eszedbe jut a parod, gondolj arra, milyen jo lenne, ha a nyakadba csokolna, vagy vegigsimitana a hatad a kezevel, mennyire jo lenne erezni az ajkait, es milyen jo lenne, ha vegre egyutt lennetek. Mire hazaersz a melobol garantalt siker:) neki is jol esik, igy kesobb szivesen kezdemenyez gyakrabban, na meg talan nyitott lesz az ujitasokra. Probald meg a furdoben leteperni, csak nem ellenkezik, hogy ugyan, legalabb kapcsoljuk mar le a villanyt..
2013. aug. 15. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!