Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a férjemet. Mit tegyek?
Tudom, süssek lekváros, buktát, mert azt szeretitek. :) De viccen kívül.
A történet: 10 éve egy pár vagyunk, gyerekeink is vannak. A szexuális életünk nagyon ellaposodott, orgazmust tud okozni, jó a technikája, de igen nehezen nedvesedek már tőle, és csókolózni nem akarok vele. 2 éve problémás a szex, azzal kezdődött, hogy ő elutasító volt, csak havi 1-szer szexeltünk. Aztán mindig kezdeményeztem, és szépen feltornásztuk heti egyre az adagot, és ő is kezdeményezőbb lett. De aztán mintha én meguntam volna ezt a "lendítsük fel a szexet" dolgot, egyszer csak észrevettem, hogy már nem várom, hogy hozzám érjen, nem ingerlem őt, stb. Úgy fél éve kezdődött, azóta hétről hétre kevésbé kívánom Őt. A szexet kívánom, magamhoz is nyúlok majd' minden nap. De őt nem. Pedig egy éve még megőrültem érte, attól nedves lettem, ha átölelt. Mi történik velem? :( (Ő egyelőre nem vette észre a változást, legalábbis nem szólt...)
Az ok egyszerű
valószínű hogy többre vágysz a szexben olyan vágyálmaid vannak amiket nem mersz elmondani a férjednek, ő pedig egyre impotensebb ebben a dologban ebböl adódik az elhidegülés a részedről.
Írj nekem és én kihozom belőled a tüzes kancát
-ja nem szeretem a lekváros buktát, ne bajlódj ilyen hülyeséggel, inkább süss halat mindjárt ott vagyok
11 vagyok
akkor cserélj férjet
-kész van már a hal,
(#11)
-na jó lesz a bukta is,
majd nyalogatom a lekvárt
(#11)
de visszatérve a problémádra, nincs rá megoldás
mert ha a férjed nem akarja akkor csak egy szeretővel fogod ezt az igényeidet megvalósítani
nem épp a leg-szerencsésebb megoldás de még mindig jobb mint feszültségben élni
persze ezt a szerető témát megbeszélheted a férjeddel vagy egyszerűen titokban
(jó lesz a bolonai is úgy se vagyok éhes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!