Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj vagyok legalábbis szerintem! Mit kellene tennem, hogy megússzam? 20/F
Kezdek megint gyengéd érzelmeket táplálni egy lány iránt, akit alig ismerek. Én a szerelemnek csak a reménytelen oldalát ismerem és nem akarom, hogy megismétlődjön és félek, hogy már, pedig megfog.
Mit tegyek, hogy ne legyek belé szerelmes?
Ismerd meg hívd el egy üdítőre, kávéra vagy kérj tőle bármiben segítséget (pl.: Tudsz valami jó fejfájás csillapítót?).
Aztán próbálj meg vele őszintén elbeszélgetni. (mikor már jól megismerkedtetek)
Akkor megértheti érzéseidet/ félelmeidet.Ne félj a szerelemtől nem tudsz elbújni előle egész életedben.
Sok ember megijed a csalódásoktól pedig azok azért vannak h tanuljunk belőlük, ha csalódást élsz át akkor ne mindig a rossz emlékeket idézd fel mert egy idő után belerokkansz.
Am meg ha megismered lehet h valami olyat látsz meg benne amitől könnyedén ki tudod verni a fejedből...De komolyan ne menekülj ismerd meg beszélj vele és majd el dől:)
Sok sikert szorítok!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!