Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj vagyok legaláb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj vagyok legalábbis szerintem! Mit kellene tennem, hogy megússzam? 20/F

Figyelt kérdés

Kezdek megint gyengéd érzelmeket táplálni egy lány iránt, akit alig ismerek. Én a szerelemnek csak a reménytelen oldalát ismerem és nem akarom, hogy megismétlődjön és félek, hogy már, pedig megfog.

Mit tegyek, hogy ne legyek belé szerelmes?

2009. okt. 27. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az egyik osztálytársam ilyenkor azt teszi h elképzeli szarás közben...
2009. okt. 27. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az érzéseket nemtudod elfolytani,legalább is én nemtudnám. De a szakításnál nekem beválik, ha nem keresem, minden kapcsolatot megszakítok vele,vagy lefoglalom magam a haverokkal stb... De mellesleg miért nem próbálod meg vele?Lehet hogy ez egyáltalán nem reménytelen szerelem...Meg az is lehet, h életed végéig bánnád, ha nem próbálnád meg.
2009. okt. 27. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ismerd meg hívd el egy üdítőre, kávéra vagy kérj tőle bármiben segítséget (pl.: Tudsz valami jó fejfájás csillapítót?).

Aztán próbálj meg vele őszintén elbeszélgetni. (mikor már jól megismerkedtetek)

Akkor megértheti érzéseidet/ félelmeidet.Ne félj a szerelemtől nem tudsz elbújni előle egész életedben.

Sok ember megijed a csalódásoktól pedig azok azért vannak h tanuljunk belőlük, ha csalódást élsz át akkor ne mindig a rossz emlékeket idézd fel mert egy idő után belerokkansz.

Am meg ha megismered lehet h valami olyat látsz meg benne amitől könnyedén ki tudod verni a fejedből...De komolyan ne menekülj ismerd meg beszélj vele és majd el dől:)

Sok sikert szorítok!!!

15/L

2009. okt. 27. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
De miért nem akarsz szerelmes lenni? Legjobb dolog a világon. Légy szerelmes, próbálkozz, még mindig jobb pofára esni, mint meg se próbálni.
2009. okt. 27. 21:51
 5/5 anonim válasza:
Szia! tedd fel magadnak a kérdést hogy tetszik -e neked a lány! Ha meg igen,akkor miért ne lehetnél bele szerelmes?? mert az élet erről szól : vagy szerelmesek vagyunk vagy éppen szerelmi bánatunk van, vagy ne talán éppen valaki után sóvárgunk! Azt tanácsolom hogy ne menekülj hanem akard megismerni ezt a lányt mert soha nem tudhatod hogy pl: ő lesz a te gyerekeid anyja :) sok sikert :) Lady B. : u.i.: ha meg abszolút nem érdekel a lány egyszerűen ne keresd a társaságát!!
2009. okt. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!