Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A barkót viselő, vagy a barkó nélküli pasik tetszenek-e jobban általában?
2013. aug. 12. 22:39
1/15 anonim válasza:
mindegy a barkó,ha meg van elég bankó.
3/15 anonim válasza:
megnéztem, elvileg pofaszakállat jelent. nekik nincs is..
4/15 anonim válasza:
Igazi barkója Hyde-nak van az "Azok a 70-es évek show"-ban.
5/15 A kérdező kommentje:
Mindkettőnek van! (Gyengébbek kedvéért: a füleik előtt, amit sokan tévesen pajesznak neveznek. Pajeszt az ortodox zsidók viselnek.)
2013. aug. 12. 22:51
7/15 anonim válasza:
Nem azért, de ez barkó:
.....nem az ami nekik van a képeken. De nem is pajesz, mert azt az ortodox zsidók viselnek, ahogy leírtad.
8/15 anonim válasza:
jaaa hogy az, én is így vágom mint a képen, vagyis így borotválom magamnak mint ahogy a kérdező képénél. Senki nem szólt még meg miatta..
9/15 anonim válasza:
én imádom a barkót. tök férfias. :) de nem sok férfinek van manapság. ezért kell motoros fesztiválokra járni :p haha :)
nem, egyébként.. eddig mindig kopaszodó fiúkat fogtam ki, akiknek ezért szinte 3mm-re nyírniuk kellett a hajukat, szóval barkóhoz még nem volt szerencsém.. szóval nem eszerint választok, de nekem bejön nagyon is. :)
10/15 anonim válasza:
Ilyesmire gondolsz?
Én 12 éves korom óta ilyenre vágyom :D De csak nem sikerül növeszteni , sajna nem vagyok az a szőrös típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!