Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolati, szerelmi dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolati, szerelmi dolgok de sok nyűggel járnak . Hát kell ez az embernek?

Figyelt kérdés
Na meg arról ne is beszéljünk ,hogy az agy meg a szív na az két külön dolog és ami jó döntés lenne az érzelmileg meg nem mozgat meg .

2013. aug. 12. 22:31
 1/7 ASOT ***** válasza:
Na arról aztán meg végképp ne beszéljünk, hogy mivel jár egy gyerek.
2013. aug. 12. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
az élet nagy dolgai az meberek nagyrásze mégis jól el van vele:))) Baj lenne ha nem igy lenne.
2013. aug. 12. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon éretlen , hülye meg tapasztalatlan vagyok . Valahogy nem is tudom ,hogy mikor növök fel egy kapcsolathoz ,vagy hogy valaha is fel fogom fogni ,hogy is megy a nő-férfi viszony . Bár lehet tudom is ,csak eddig még nem ismerkedtem meg a megfelelő személlyel . Gondolom ,hogy az a dolog lényege ,hogy klappoljon a két ember és akkor már van alapja a dolognak .
2013. aug. 12. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
pontosan igy van, nyugi majd jön ilyen személy.
2013. aug. 12. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez lehet a gond. Bennem ilyen kérdés sosem merült fel, inkább az, hogy minek egy kapcsolat, ha nagy valószínűséggel úgyis vége lesz. Az egy dolog, hogy közben élvezetesek az együtt töltött percek, de mi értelme van, ha aztán az, akivel boldogok voltunk később mással lesz, ahogy mi is.
2013. aug. 12. 23:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ez az ex dolog , az elválás a másiktól ,meg hogy most mással csinálja azt amit anno együtt csináltunk. De hát ez meg így megy . Együtt maradni is sokszor hiba mert nem jó a kapcsolat és boldogtalanok a felek .
2013. aug. 13. 12:29
 7/7 anonim válasza:
a Szerelemben nincs olyan,hogy nyűg...akadnak hullámvölgyek,a rengeteg hullámhegy között,de egy igazán érett,komoly párkapcsolatban nincs teher,vagy ahogyan írtad,nyűg. Ha az egyik félnek rossz kedve van,az nem azt jelenti,hogy összedől a világ,kölcsönösen átsegítjük egymást a nehéz pillanatokon,és utána már csak jó emlékként marad meg bennünk,hogy ilyen is volt,és mennyire erős a kapcsolatunk,hogy ezt is átvészelte..
2013. aug. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!