Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már más is ezt fogja csinálni itt, gyakorin? Félóra alatt hárman hagytak itt köszönés nélkül?
Szóval,volt 3 srác,akikkel nagyban beszélgettem és félórán belül mind a három eltűnt köszönés nélkül...
Semmi olyat nem mondtam nekik,amire megsértődhettek volna. Ez csak egy normális beszélgetés volt.
Legalább annyit írhattak volna,hogy szia vagy már az is jó ha megmondják,hogy nem akarnak velem beszélgetni.
Ennyire nehezükre esett elköszönni?
nektek nőknek is nehezetekre esik az elköszönés, akkor mi miért köszönjünk el?
Már megbocsáss, de ha ti így, akkor mi is.
#10 Azt,hogy ő is ugyanolyan,mint a többiek,akikről beszéltem...
Ne foglalkozz vele.
Egyébként úgy vettem észre, hogy ez egy szocializációs folyamat. Valaki elkezdte, és átragadt másokra is, azóta pedig mindenki jóformán mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül használja, egy idő után azok is, akiket először ez meglepett, vagy megsértette őket az önérzetükben. Én sem vagyok tökéletes, de már próbálok úgy viselkedni, ahogy szeretném ha velem is viselkednétek. Tegyetek ti is így, és együtt talán szép lassan egy jobb világot építünk.
Addig is, mindenki le...hat! :)
Én se szoktam elköszönni, de aki szimpatikus és 'értelmes beszélgetés' veszi kezdetét annak másnap írok.
Az oldal anonim, semmi személyesség nincs benne - miért olyan fontos a köszöngetés? - első levélben illik, de aztán? -nem sok jelentősége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!