Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szerettek annyira Justin Bieberben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyébként még számos taplóságot csinált. a rajongói közé köpött, belepisált egy étterem femosóvödrébe, meg megütött egy vénasszonyt is...

Meg még kitudja miket, a pénz meg a siker elvette a maradék esét is és most bunkóbb meg undorítobb mint akárki. Ja és egyáltalán nem cuki hanem ronda páwa.

2013. aug. 11. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes gyerek és viszonylag elfogadható a teste szóval külsőre nem csúnya. Na ezt kompenzálja a belseje. Valami hihetetlenül öntelt és beképzelt, persze mindenkire mosolyog hogy elájuljanak tőle, a hátuk mögött meg fikázza az embereket (vagy mostanság ha olyanja van szembe is köpi őket). Már akkor is ilyen nagyra volt magával amikor a karrierje indult, de azóta még magasabbra szált. Egy öntelt hólyag.

Örülök hogy Selena otthagyta, megérdemli.

2013. aug. 11. 13:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Hé! Lehet hogy nem volt ő ilyen hülye, csak miota hires lett. Fluornak is akad egy két türhető száma. De mind abbol az idöböl amikor még nem ismerte senki.
2013. aug. 11. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
fáj az általánosítás! nincs ember akit jobban utálok!
2013. aug. 11. 13:46
 15/20 anonim válasza:
már ne is haragudjatok, de miért lenne meleg? tudtommal a "meleg" a homoszexuális jelentése, de hogyan lehetne valaki az, ha BARÁTNŐJE van/volt...? én úgy látom, az emberek nincsenek tisztában a szavak jelentésével. ajánlanék nektek egy értelmező kéziszótárt! én nem vagyok az a nagy JB fan, de attól még szeretem a dalait, igaz, nem mindet, de ettől kifolyólag még nem kellene utálkozni, mert ez titeket minősít:)
2013. aug. 11. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért utálkoznak, mert ez az énekes felháborítóan viselkedik. Éttermi felmosóvödörbe vizel, leköpi az embereket, elüt egy fotóst, drogozik stb...
2013. aug. 11. 14:06
 17/20 anonim ***** válasza:
#15: Eddig senki nem írt h bzi csak te most, pesze ettől függetlenül az. Amúgy meg neked egy helyesírási kéziszótár kellene. Bnője meg csak a látszatért van, Selenát is csak mint marketingfogás rakták össze.
2013. aug. 11. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert olyan aranyos :-)
2013. aug. 11. 14:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Nahát, még vannak olyan naiv emberak, akik azt hiszik, hogy a melegeknek nincs felesége és családja?
2013. aug. 11. 16:25
 20/20 anonim válasza:
Mivel a kérdés az hogy mit szerettek Justinban talán nem azt kéne mondani, hogy mit nem szerettek. Ha nem szeretitek, akkor válaszoljatok egy olyan kérdésre, amire tudjátok is a választ-.-" Amúgy én a kérdésre válaszolva a Belive-n és az új albumán vannak egész jó számok és már egy ideje nincsenek botrányai, úgyhogy szerintem minden rendben lesz mostmár, az pedig nem igaz, hogy leköpte a rajongóit, viszont nagyon sok hülyeséget csinált az utóbbi időbe.
2013. okt. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!