Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szerettek annyira Justin Bieberben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 12:54
1/20 anonim válasza:
Nem szeretik, csak a max 13 évesek.
3/20 anonim válasza:
A h oan CUKKKSSSYYYY
Remélem sikerült jól leírnom.
4/20 anonim válasza:
a kis taplőgomba fejét. baby baby baby ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
5/20 anonim válasza:
Én nem szeretem, de ő már nem is olyan felkapott
6/20 anonim válasza:
Gyű-lö-löm.
kb mint sp vagy fluor
8/20 anonim válasza:
Hanyinger kerulget tole. :D Mindenki azzal jon, hogy mert.nagyon tehetseges, es jo lelek, hatalmas szive van es nagyon helyes.
Ne is zavarja oket, hogy tobbszor szandekosan el akarta gazolni a szomszedjait. :D
Meg szerintem undoritoan nez ki:D
14/L
9/20 anonim válasza:
Nem szeretem, nem gyűlölöm, semleges.
Mindig voltak, vannak, lesznek ilyen szépfiúk, akiket ideig-óráig felkapnak, elfelejtenek, aztán jön a következő.
10/20 anonim válasza:
Sokan szimpatizálnak a melegekkel. :) Szerintem ezért szeretik "sokan".
Én mondjuk előbb ugranék ki egy repülőből ejtőernyő nélkül, minthogy látni vagy hallgatni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!