Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik oráloznak gumi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik oráloznak gumi nélkül meg a férfiak akik nyalják a nőket, nem tartatok a HPV által okozott torokráktól?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 21:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hát erről ,beszélek . Neked csak 2 partnered volt és hordozhatnak valamit , úgy is hogy nem lehet észrevenni és a nők még csak csak eljárnak orvoshoz ,de a férfiak nem járnak urológushoz ,hogy ellenőriztessék magukat . Szóval most én rácuppanhatok valakinek a szerszámára ,mert ugyan nincs neki semmi baja , aztán meg pár év múlva foghatom a fejem ,hogy kellett ez nekem . Persze ez nem törvényszerűen van így csak mondom , az emberek nagyon könnyen veszik ezeket a dolgokat , fő az élvezet a többi meg nem érdekes .
2013. aug. 14. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha mindentől rettegsz és nem élvezel semmit,akkor minek élsz?
2013. aug. 16. 09:09
 23/28 A kérdező kommentje:

Jó kérdés . :D Lettem ezért vagyok . Ha megkérdeztek volna nagy valószínűséggel mondhatom ,hogy most nem léteznék .

Vannak amúgy ilyen agyon aggódós emberek , én ilyen vagyok ,ez is egy agybaj gondolom .

2013. aug. 16. 21:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Mobiltelefon, adalékanyagok. Félni akarsz? Az is veszélyes ha ki sem lépsz az utcára.
2013. aug. 16. 22:09
 25/28 A kérdező kommentje:

Sokmindentől lehet tartani ez nem vitás .

Most én itt konkrétan az orál és a HPV és az abból származható későbbi betegségre kérdeztem rá , hogy állnak hozzá az emberek .

2013. aug. 17. 09:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Azért ne keverjük már össze a HPV-t meg az AIDS-et.. a HPV-t az immunrendszered is le tudja győzni, míg egy AIDS-et nem kifejezetten. A HPV másrészt annyira elterjedt már, hogy szinte biztos, hogy majdnem mindenki elkapja élete során. Nekem is volt, immunerősítőt szedtem, most a tesztek szerint negatív. Dokija is válogatja, hogy ki mit mond, van aki szerint olyan, mint a herpesz vírus: ha egyszer elkaptad, akkor ha kicsit gyengébb az immunrendszer ugyanúgy előjön, mint egy herpesz. Szerintük nem lehet tőle SOHA megszabadulni. Aztán ki tudja kinek van igaza. Kérdező, te egy kicsit hipochonder vagy inkább szerintem és túlaggódsz dolgokat. Egyébként pedig ha el is kapod a HPV-t, attól még nem leszel másnap rákos egyáltalán. Járni kell rendszeresen rákszűrésre és meg van oldva a probléma.
2013. szept. 9. 15:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Gondolom akik rettegnek a szextől azok nem csinálják ezeket sem.
2013. szept. 10. 10:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Sztem te full hipochonder lehetsz. Már ne is haragudj. Volt már dolgom olyan nővel, aki mellesleg orvostanhallgató is (nem is első éves), föl sem merült...
2013. szept. 28. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!