Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik oráloznak gumi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik oráloznak gumi nélkül meg a férfiak akik nyalják a nőket, nem tartatok a HPV által okozott torokráktól?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 21:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de akaratlanul is felmerül bennem ilyenkor egy másik kérdés: ez valami kifogás keresés, hogy ne kelljen a másikat orálisan kényeztetni?

Mert ha nekem ilyennel állna elő a partnerem biztos ez lenne az első gondolatom, akárhogy kezdi el alátámasztgatni orvosi kutatásokkal, százalékos adatokkal.

Véletlenül se akarom azt mondani, hogy "ez hülyeség" vagy elbagatelizálni jó férfi módjára a problémát. Ugyanakkor a szexuális kapcsolat létesítése rizikóval jár, mindkét fél részéről. Rengeteg vírus, baktérium és gomba cserél ilyenkor gazdát, nem beszélve ugye egyéb kockázati tényezőkről. Szóval, ha a partnerem ilyenre hivatkozna az orál kapcsán, akkor én erre azt mondanám akkor minek szexelünk egyáltalán? Nézhetnénk a TV-t is, akkor nem kaphatunk HPV-t, HIV-et, Hepatitis-t és egyéb nyalánkságokat a másiktól.

2013. aug. 10. 23:12
 12/28 A kérdező kommentje:
Fenntartásaim vannak az orálal , igen .
2013. aug. 10. 23:17
 13/28 anonim ***** válasza:

Na akkor hamarossan ahogy a cigire a gumira is rá lesz irva h halált okozhat stb..szpás súlyos torokrákhoz vezethet:D

Szerintem ebből leszürhető a válaszom de ha nem akkor tessék itt van normálissan.NEM NEM ÉS NEM.De nem is fexem le bárkivel és nem is nyalok ki bárkit.

2013. aug. 11. 22:53
 14/28 anonim ***** válasza:
Valamelyik nagy amerikai egyetem orvosai bebizonyították a szájüregi rák és a HPV közötti összefüggést. Nőkre és férfiakra egyaránt veszélyes.
2013. aug. 11. 23:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem az orális szexet kell abbahagyni hanem a HPV-t kell kizárni.
2013. aug. 11. 23:54
 16/28 anonim ***** válasza:
A HPV-t nem tudod kizárni. A nők 30-50%-a átesik rajta. Akinek 10-15 partnere volt az a 150 törzs valamelyikét már elkapta.
2013. aug. 12. 00:02
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Akkor halj meg szüzen!:)
2013. aug. 12. 23:10
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez csak téged fenyeget.
2013. aug. 12. 23:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Inkább anyád maradt volna szűz,utolsó!:)
2013. aug. 13. 06:21
 20/28 anonim válasza:

"A HPV-t nem tudod kizárni. A nők 30-50%-a átesik rajta. Akinek 10-15 partnere volt az a 150 törzs valamelyikét már elkapta."

Nekem nem volt csak két partnerem mégis elkaptam valamelyiktől. Semmi jele nem volt egyik pasin sem! Szájüregi szűrésre meg nincs pénzem.. Mert szarnak az emberre az egészségügynél, ha beteg vagy fizess, vagy dögölj meg.. ez van sajnos! :(

2013. aug. 14. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!