Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori az, hogy kiszakad a gumi?
Sziasztok!
Szűz vagyok, és igaziból már vágyom arra, hogy lefeküdjek a barátommal, csak attól rettegek, hogy a gumi kiszakad. Később fogamzásgátlót szeretnék, de az elején még nem. Veletek már történt olyan, hogy kiszakadt?
mi gumit használunk mióta abbahagytam a foggátlót már 1 éve.
Ez idő alatt egyszer sem szakadt ki
ha rendesen használjátok nem szakad az ki....
Én 6 éve élek szexuális életet, ezalatt a kínairól vásárolt ótvar gumit is kipróbáltuk, és soha egyetlenegyszer sem szakadt ki egy se.
Volt amelyik a rajta lévő anyag miatt csípett, de szakadás nem volt soha. És nem szedhetek gyógyszert, úgyhogy jó sok fogyott.
Ne aggódj, a kiszakadásához keményen kell dolgozni rajta és egy sima normál szex az bőven kevés hozzá. Éles tárgyak, körmök, fog, alá szorult levegő, ezek okozhatnak gondot.
Meg olyan puncik is, amiknek foga van belül, és úgy harapják ki...
Na de viccen kívül, szerintem ez nagyon ritka. Nekem még csak úgy szakadt el, mikor a barátom felhúzta, de hát az meg látszott, így nem volt gond, kicseréltük. :)
Velem 8 év alatt egyszer fordult elő, pedig elég aktív szexuális életet élek. A miértjét nem tudom, rendeltetésszerűen használtuk.
Szóval előfordul, de tényleg ritka. Az a lényeg, hogy ha megtörténik, akkor azonnal sipirc az ügyeletre esemény utáni tablettáért, és akkor nem lesz gond. Ebből a szempontból egyébként jó is a gumi, mert látod ha baj van és közbe tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!