Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakori az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori az, hogy kiszakad a gumi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szűz vagyok, és igaziból már vágyom arra, hogy lefeküdjek a barátommal, csak attól rettegek, hogy a gumi kiszakad. Később fogamzásgátlót szeretnék, de az elején még nem. Veletek már történt olyan, hogy kiszakadt?

2013. júl. 12. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én így fogantam.. na de most viccen kívül tényleg:D
2013. júl. 12. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Vááááá!! Egy gumiszökevény!!!
2013. júl. 12. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ritka. Nálunk még soha nem szakadt ki. Persze ehhez rendeltetésszerű használatra van szükség. :)
2013. júl. 12. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:

mi gumit használunk mióta abbahagytam a foggátlót már 1 éve.

Ez idő alatt egyszer sem szakadt ki

ha rendesen használjátok nem szakad az ki....

2013. júl. 12. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan erőszakos spermiumok amik kirágják a gumit. Mint az első válaszoló
2013. júl. 12. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha normálisan tároljátok (nem zsebben, nem pénztárcában), nem gagyit vesztek, normálisan húzzátok fel, akkor nem lehet gond, de ha mégis, akkor el lehet menni esemény utáni tablettáért. Minden használat után ellenőrizni kell, hogy nem lyukas-e. (Feltöltitek vízzel, nem valami romantikus de ez van)
2013. júl. 12. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Én kábé 300-szor dugtam, abból 1 szakadt ki(rendeltetés szerű használat mellett, világmárka, végighasadt az egész hogy mitől, máig gondolkodom, de józanok voltunk, nem durvultunk, normálisan lett feltéve...). Szóval megeshet normális használat közben is, de ne aggódj, észrevehető.:)
 8/11 anonim ***** válasza:

Én 6 éve élek szexuális életet, ezalatt a kínairól vásárolt ótvar gumit is kipróbáltuk, és soha egyetlenegyszer sem szakadt ki egy se.

Volt amelyik a rajta lévő anyag miatt csípett, de szakadás nem volt soha. És nem szedhetek gyógyszert, úgyhogy jó sok fogyott.

Ne aggódj, a kiszakadásához keményen kell dolgozni rajta és egy sima normál szex az bőven kevés hozzá. Éles tárgyak, körmök, fog, alá szorult levegő, ezek okozhatnak gondot.

9/11 anonim ***** válasza:

Meg olyan puncik is, amiknek foga van belül, és úgy harapják ki...

Na de viccen kívül, szerintem ez nagyon ritka. Nekem még csak úgy szakadt el, mikor a barátom felhúzta, de hát az meg látszott, így nem volt gond, kicseréltük. :)

2013. júl. 12. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Velem 8 év alatt egyszer fordult elő, pedig elég aktív szexuális életet élek. A miértjét nem tudom, rendeltetésszerűen használtuk.

Szóval előfordul, de tényleg ritka. Az a lényeg, hogy ha megtörténik, akkor azonnal sipirc az ügyeletre esemény utáni tablettáért, és akkor nem lesz gond. Ebből a szempontból egyébként jó is a gumi, mert látod ha baj van és közbe tudsz lépni.

2013. júl. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!