Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
a helyzetem nem egyszerű..tetszik egy buszsofőr, de ő 35-40 körüli, én 17 vagyok (-.-). már egy éve heti 1x-2x járok azzal a busszal, és mostanában mintha észrevett volna..értem ezalatt, hogy amikor jegyet veszek, mindig poénkodik vmitvel, ha elkerül busszal rámdudál, integet, rámköszön..én oda vagyok érte, de nem mutatom ki neki. most már ha felszállok, egyből az árat mondja, meg sem kérdezi h hová megyek, mindig tudja :D aztán múlt héten elrontotta, rossz helyre akart jegyet adni, de még időben észrevette, amikor többet mutatott az árjegyző xd aztán szegény azt mondta, hogy "neharagudj, csak belenéztem a szemeidbe, és eltévesztettem" tudom, hogy ez semmit nem jelent, de ti mire vélnétek?2013. aug. 10. 18:33
11/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. aug. 10. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!