Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
a helyzetem nem egyszerű..tetszik egy buszsofőr, de ő 35-40 körüli, én 17 vagyok (-.-). már egy éve heti 1x-2x járok azzal a busszal, és mostanában mintha észrevett volna..értem ezalatt, hogy amikor jegyet veszek, mindig poénkodik vmitvel, ha elkerül busszal rámdudál, integet, rámköszön..én oda vagyok érte, de nem mutatom ki neki. most már ha felszállok, egyből az árat mondja, meg sem kérdezi h hová megyek, mindig tudja :D aztán múlt héten elrontotta, rossz helyre akart jegyet adni, de még időben észrevette, amikor többet mutatott az árjegyző xd aztán szegény azt mondta, hogy "neharagudj, csak belenéztem a szemeidbe, és eltévesztettem" tudom, hogy ez semmit nem jelent, de ti mire vélnétek?
A 17-40 nem jó párosítás..., ne menj bele. Az egy dolog, hogy szimpatikus, az nem baj, de egy kapcsolat...az már egészen más.
2013. aug. 10. 18:38
2/11 A kérdező kommentje:
de én beleestem mint vak a gödörbe..:/
2013. aug. 10. 18:42
3/11 anonim válasza:
Mért nem beszélsz vele? Én személyszerint nem látnák jövőt egy ilyen kapcsolatban, még ha 20 felett lennél, akkor is azt mondanám hogy jól gondold meg, de igy.. minden esetre a te döntésed, ha annyira odáig vagy érte beszélj vele kicsit másról is, esetleg mond neki azt hogy épp megy a moziba egy jó film ami érdekelne, de nincs kivel elmenned, egyedül pedig nem szeretnél.. ha kedvel téged/tetszel neki akkor reagálni fog és ugye elkisér, elmegy veled, legalábbis felajálnja.. ha csak egy utas vagy neki akkor nem fog rá nagyon semmit mondani, legalábbis nem azt hogy elmegy veled. De leirom mégegyszer, előbb utóbb lesz sok kellemetlenség, épp a kor miatt, aztán 95% hogy idővel szétmentek.. akkor lenne értelme egy olyan pasira vesztegetni az időt akinek már valószinü hogy gyereke van, az is lehet hogy felesége? Na meg ha nincs, akkor nyilván megakar már állapodni valaki mellett.. te meg még 17 évesen nem gyereket akarsz szülni meg oltár elé állni. Én 16/L vagyok, a párom 19 éves, és komolyan gondolom vele a kapcsolatunkat, ő is velem, persze baba esküvő odébb bőven, nem kell sietni, ettől függetlenül én elképzelem vele az él3etem,de ez én vagyok.. te nem biztos hogy 17 évesen megakarsz állapodni valaki mellett.
2013. aug. 10. 18:44
4/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Beszéltetek egyátalán másról ezeken kivül? (jegyár, stb) Ismeritek egymást jobban? Tudsz róla dolgokat,és ő rólad?
2013. aug. 10. 18:46
5/11 anonim válasza:
Az, hogy tetszik, még nem szerelem! Fölösleges ilyen kalandokba bonyolódnod. 35-40nél valószínűleg van feleség/élettárs/gyerek(ek)… Abból, hogy valaki megdicsérte a szemed, még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Attól, hogy bókol és poénkodik, még nem kell azt gondolni, hogy bármiféle kapcsolatot szeretne veled.
2013. aug. 10. 18:53
6/11 A kérdező kommentje:
persze, értem én..és azt is tudom, hogy nem tudnánk sokáig együtt lenni. de az ész a szívnek nem parancsol :/ nem beszéltem nagyon még vele, mert nem akarom h lássa rajtam h érdeklődöm iránta
2013. aug. 10. 18:53
7/11 anonim válasza:
3,4 vagyok.
Akkor nem szerelmes vagy, csupán rajongol a férfiért. Értelme lenne most őszintén? Ez a kapcsolat több fájdalmat okozna neked mint boldogságot (feltéve ha lenne belőle kapcsoalt). Igenis parancsolj a szivednek, inkább 20 éves korig keress magadnak barátot. :) Hidd el, egy veled majdnem egykorú sráccal sokkal több jóban lehet részed, és még élni akartok mind ketten, nem családot.
2013. aug. 10. 19:00
8/11 A kérdező kommentje:
ahh, teljesen igazatok van!
2013. aug. 10. 19:02
9/11 anonim válasza:
De itt nincs szó szívről! Ez csak vágy és kíváncsiság. Ne keverd össze őket a szerelemmel. Semmit sem tudsz róla, csak azt, hogy buszt vezet. Fogalmad sincs, hogy milyen ember. Maradjon meg az egész a fantázia szintjén.
(1 és 5)
2013. aug. 10. 19:06
10/11 anonim válasza:
3,4 és 7 vagyok.
Nyugi, leszel még igazán szerelmes olyan sráccal aki mindent megad, a többivel még ráérsz.! :)
Én szurkolok hogy sikerüljön ezt az érdelődésen hamar túllépni a férfi iránt. !! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!