Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel néha szoktam beszélgetni és most voltunk bulizni, ott táncoltam és beszéltem pár percet egy másik lánnyal. Ő meg nekem esett, hogy miért foglalkozom Ku.vákkal. Azóta elég lekezelően beszél velem. Azért sem értem, mert semmi jelét nem mutatta, hogy akarna tőlem valamit. Szóval ez most mi a franc? :D2013. júl. 5. 22:13
2/4 anonim válasza:
szoktatok beszélgetni, és elhívtad bulizni.
nyilván azt hitte, hogy akarsz valamit.
a másik lányt valószínűleg szebbnek tartja magánál, és féltékeny lett rá.
az biztos, hogy tetszel neki.
viszont nem tűnik egy kiegyensúlyozott embernek.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem Én hívtam bulizni, csak ott összefutottunk. De köszönöm a válaszodat! :)
2013. júl. 5. 22:19
4/4 anonim válasza:
mindegy végülis, miért, de tetszel neki, és igényt tart rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!