Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek egy fiú hány cm-től számít magasnak?
Figyelt kérdés
Pl. 185 cm-mel magasnak számítok?Úgy hogy 14,5 éves vagyok?
Annyira nem érzem magam magasnak,mert van az osztályomban aki 193,és aki 188 cm.(Meg kell jegyezni hogy nekik a szüleik is magasak,nekem meg 170 körüliek.)
Széles vállaim vannak,és hát sokan 17-18 évesnek tippelnek.
2013. aug. 9. 18:13
1/12 anonim válasza:
én magas vagyok (172-173 cm) nálam +185-től. :)
2/12 anonim válasza:
Én 172 körül vagyok, nekem 180-tól már magasnak számít valaki. :)
3/12 anonim válasza:
A magasság hasonlítás kérdése. Hozzám példul magas vagy, én 170 vagyok 14 évesen.
Mindenesetre én szeretem a magas fiúkat ;)
4/12 anonim válasza:
164 vagyok, nekem a 175 már magas, 180-tól már nagyon magas.
6/12 anonim válasza:
o.o hát nem tudok fogalmazni:
én: 173
és már nekem 174-től annak számít
8/12 anonim válasza:
176 cm vagyok, nekem 185-től magas. 17/l
9/12 anonim válasza:
én vagyok 175 cm 14 évesen. Nekem mondjuk pont passzol a magasságod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!