Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi az idealis magassag egy ferfinal es mennyitol szamit ul magasnak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 15:59
1/13 anonim válasza:
Nincs ideális magasság. Nem centikhez megyünk férjhez, hanem személyiséghez...
Köztünk több, mint 30 centi van az ő javára.
2/13 A kérdező kommentje:
tul magasnak,bocsi elirtam
2013. máj. 24. 16:00
3/13 anonim válasza:
175 cm vagyok, ideális pasi 180-185, nem szeretem ha túl magas, de legyen magasabb, pasim 182 :D
4/13 anonim válasza:
169 cm vagyok, szóval 169 és 180 cm között.
5/13 anonim válasza:
Nekem 185 fölött nem jön be, én 162 vagyok,pasim 175
7/13 anonim válasza:
Én 14 évesen 172 cm vagyok,még fogok nőni olyan 176 köré szerintem,így a fiú legyen 185 körül,így magassarkú esetén is normálisan nézünk ki egymás mellett.
Sajnos..vagy nem sajnos én is elég magas vagyok így magas fiúra van "szükségem", ám amelyik fiú most tetszik nekem, ő 170 cm és szerencsére az a két cm nem feltűnő közöttünk még.
8/13 anonim válasza:
185cm felett számít nálam magasnak.
9/13 anonim válasza:
"így magassarkú esetén is normálisan nézünk ki egymás mellett."
Úgy is gondolkodsz, mint egy 14 éves...
10/13 anonim válasza:
170 vagyok, nekem a 180-185 a megfelelő. Szeretem ha magasabb, főleg, hogy jól érzem magam magassarkúban is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!