Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fogok így emlékezni? Nosztalgiázni sem fogok tudni.
Figyelt kérdés
Már eléggé elmúlt a fiatal korom, és most kapok észbe, miközben látom, hogy mindenki tölti fel a közös nyaralásos képeiket a párjával netre, hogy én még nem éltem. Nincs szép emlék, amire vissza tudnék gondolni. Mi lesz így velem öreg koromra? Még az emlékeimre sem számíthatod, soha nem voltam még igazán boldog és nem töltöttem el soha legalább egy hetet egy lánnyal. Borzasztó belegondolni, hogy mindenről lemaradtam. Már azzal is elégedett lennék, ha emlékeim lennének.2013. aug. 9. 16:07
1/14 anonim válasza:
Legalább nem lesz mit elfeledni :)
El sem hiszed, hányan vannak ebben a helyzetben. Köztük én is.
2/14 anonim válasza:
Inkább reménykedj, hogy erre a kérdésre sem fogsz emlékezni.
3/14 anonim válasza:
legalább nincs rossz emlék se ami a lányok miatt lenne de amúgy meg szívás :D
4/14 A kérdező kommentje:
Kb 10 év elment a fiatal koromból a semmire. Amiből maradandó élmény sincs.
2013. aug. 9. 16:09
5/14 anonim válasza:
hát akkor??? tegyél érte, hogy legyen!!
Mi akadályoz ebben? Csak TE!
6/14 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani, hogy tegyek érte. Tennék, de a környezetemben nincs annyi lány, mint égen a csillag. Mindenki foglalt, aki normális. És most nem a kinézetre kell gondolni.
2013. aug. 9. 16:23
7/14 anonim válasza:
Ez esetben a környezetváltozás segíthetne.
8/14 anonim válasza:
Ahogy írja az előző, környezetváltozás. Egyébként meg én is így vagyok, mégsem siránkozok, mert tudom, hogy részben én is hibás vagyok ebben.
Ha szeretnél valamit, eridj fel chatre, vagy akárhova, ismerkedj menj el társaságba és kész. Nem lehetetlen.
9/14 anonim válasza:
de amúgy mire vágynál milyen emlékekre meg hány éves vagy?
10/14 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, milyen emlékekre vágynék? Amire az ember szívesen emlékszik vissza. Szerintem nem túl bonyolult.
2013. aug. 9. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!