Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életetek legemlékezetesebb napja/ pár órája/ pár perce amit a páratokkal, vagy egy számotokra fontos emberrel éltetek meg, amire mindig emlékezni fogtok?
-amikor először odajött hozzám beszélgetni
- amikor összejöttünk
- első randi
-első csók
-első szex
- és még jó pár alkalom, de "sajna" túl sok éve vagyunk együtt ahhoz, hogy mindet felsoroljam :)
amikor télen a mínuszokban, fenn a kilátón voltunk, majd' megfagytam, aztán csak magához húzott és megcsókolt. :D szóval, az első csókunk.
22L
Az első komoly kapcsolatomban a barátnőmmel.
Na szóval ez már régen volt, nálunk úgy ment hogy már együtt voltunk de még nem csókolóztunk két hétig asszem.. Majd valahogy szóba jött ez a dolog, és mondtam neki hogy valami nyálas és romantikus alkalom legyen, pl essen az eső és úgy. (ne nevessetek 16 voltam..:D)
Na és abban a percben elkezdett még szakadni az eső.. Fura volt de erre 6 éve tisztán emlékszem. Ő is.. biztosan.
hányás, hasmenés betegségem volt.ökörködtünk , ő hasba vágott hülyeségből, majd nadrágon keresztül ami kipréselődött barnára festette a falat.
nah, azt festők csinálták, meg utána, de nem mondtuk meg nekik, h az nem nutella.
kedves 7es.
hát beteg is voltam , pár napig nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!