Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viccelodok egy emberrel, aki csak 2-3 alkalommal latott, akkor emlekezni fog ram?
Figyelt kérdés
Egy 12-13 szemelyes busszal jar napjaban egyszer. Multkor mondott valakit, en pedig elkezdtem vele viccelodni, es lattam, hogy veszi a lapot, mert o is elkezdett hulyeskedni. Szerintetek a sok arc kozul ugymond be tud azonositani, hogy igen, ot mar lattam parszor?2012. nov. 11. 11:25
1/7 J0keer válasza:
lehetséges, de vannak olyan emberek akik könnyen elfelejtik az arcok
(nekem mondjuk pocsék a név memóriám)
2/7 anonim válasza:
szerintem fog rád emlékezni :D én mindig szoktam az ilyenekre.
3/7 A kérdező kommentje:
" én mindig szoktam az ilyenekre"ezt jo vagy rossz ertelembe mondod? Illet az ilyen milyenekre?
2012. nov. 11. 11:42
4/7 anonim válasza:
Gondolom lány vagy. Ha kezdeményezni akarsz a buszsofőr srácnál, akkor elég ha a szemébe nézel és mosolyogsz, ő tudni fogja, hogy mi a dolga, meg fog szólítani, beszélgettek, randira hív, stb.
Persze attól függ hány éves vagy, és hogy ő hány éves...
Ha jegygyűrűt hord, akkor (javaslom) hagyd békén!
30+/F
5/7 A kérdező kommentje:
En 20 leszek, o 30+os. Jegygyuru nincs az ujjan, baratnoje van, de nem komoly a kapcsolatuk
2012. nov. 11. 12:58
6/7 anonim válasza:
Ja, hogy már túl vagytok a megismerkedésen?
Hát akkor hogy a fenébe ne emlékezne rád?! Biztosan tetszel neki és fel is akar szedni, legalábbis egy kósza numerára biztosan, főleg ha azt mondja, hogy "van barátnője, de nem komoly", az azt jelenti egy pasinál, hogy meg akar téged izélni... Persze "komoly kapcsolatot" akar... :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedtunk ossze, mar bocsi. Csak viccelodtunk, ennyi volt az egesz. Nem tudja a nevem, meg semmi... Es NEM o mondta, hogy nem komoly, hanem az ismerosei
2012. nov. 11. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!