Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda de okos srácként van esélyem jó nőt szerezni?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol, hogy?
Igazából nem szükséges, hogy ő is okos legyen. A lényeg csak az, hogy nézzen ki jól.
2013. aug. 9. 15:12
11/32 anonim válasza:
Ki mondta neked, hogy okos vagy?
12/32 anonim válasza:
ha van pénz az mindent megold. anélkül nem nagyon fog összejönni...
13/32 anonim válasza:
Ronda, de okos? Ez teljesen mindegy kifelejtetted a legfontosabbat a pénzt...
14/32 A kérdező kommentje:
Persze, ezen most el lehetne kezdeni vitázni, hogy valójában mennyire vagyok okos, illetve az intelligencia mennyire mutatható ki objektív mérőszámokkal, de ez a kérdés nem erről szól, tehát majd egy későbbi alkalommal.
Ez egy anonim oldal, nem tudsz semmit a kérdezőkről; vagy elhiszed, amit írnak magukról, vagy nem is érdemes válaszolni.
#10: nagyon vicces, de nem akarok több ronda nőt...
2013. aug. 9. 15:26
15/32 anonim válasza:
Mennyi pontod lett, nekem 118 jött ki már harmadszorra, de nem tartom magam okosnak.
16/32 A kérdező kommentje:
Emberek! A kérdés nem az, hogy okos vagyok-e. Ha valaki nem hisz nekem, akkor vonatkoztasson el szerény személyemtől, és tegye fel magában, hogy létezik egy okos, de ronda ember. A kérdés, hogy ez a személy hol, illetve hogy tudna magának egy szép nőt szerezni.
2013. aug. 9. 15:33
18/32 anonim válasza:
16# okos ember-> jó munka -> sok pénz > szép nő
19/32 anonim válasza:
ha okos lennél akkor nem itt kérdezgetnél :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!