Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda de okos srácként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda de okos srácként van esélyem jó nőt szerezni?

Figyelt kérdés

Ha igen, hol, hogy?

Igazából nem szükséges, hogy ő is okos legyen. A lényeg csak az, hogy nézzen ki jól.

2013. aug. 9. 15:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
9%
nem a kinézet a lényeg hanem, hogy legyen lóvéd.
2013. aug. 9. 15:13
 2/32 anonim ***** válasza:
nem okos az okossal.. helyes a széppel:) nekem nem számít hogy mennyi a srác iq-ja csak szeressem és legyen helyes:D
2013. aug. 9. 15:14
 3/32 anonim ***** válasza:
Tudod mit mondok? Szerintem egy intelligens ember nem sokáig hajlandó elviselni egy idiótát csak azért, mert jól néz ki. Miből gondolod, hogy okos vagy?:D
2013. aug. 9. 15:15
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
nem is vagy okos
2013. aug. 9. 15:16
 5/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mondjuk az arcod torz, vagy nem tudom mi a gond... de attól még a testedet kidolgozhatod, nézhetsz ki igényesen, megtalálhatod a neked legelőnyösebb haj és arcszőrzetformát.... Szóval lehet csinosítani magad, és akkor a jó nőknek is jobban tetszel :D
2013. aug. 9. 15:16
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
ronda, okos....és felszínes... a szép nők kedvenc pasitípusa... :P
2013. aug. 9. 15:17
 7/32 A kérdező kommentje:

Az IQ objektív mérce, szóval abból.

Nem vagyok egy túl érzelmes fajta. Nem mondom, hogy csak státuszszimbólumnak kell a jó nő, de az is benne van.

2013. aug. 9. 15:17
 8/32 anonim ***** válasza:
Ha nem számít, hogy jó tulajdonságai is legyenek, csak csini legyen, akkor simán.
2013. aug. 9. 15:20
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
az IQ teszten lehet, hogy sok pontot értél el, de okos nem vagy sajnos (ahhoz még más is hozzátartozik)
2013. aug. 9. 15:21
 10/32 anonim ***** válasza:
Biztos megtalálod azt aki ugyanolyan ronda mint te és okos.ez annyira romantikus az IQnyer:))))
2013. aug. 9. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!