Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság még ez vagy már nem?
van egy lány barátom hangsúlyozom hogy barátok vagyunk és semmi több . volt egy balhém egy hülye gyerekkel kicsit megvert de nem vészes . van a lánnyal egy közös barátunk aki azzal a gyerekkel ment el bulizni aki engem megvert én erre úgy gondolom jogosan leszarom a közös barátunkat mostantól mert nem igaz barát . a lány még nyáron mondta hogy fontos vagyok neki . de akkor mért nem mondott annyit a közös barátunknak h nelegyél már hülye hogy azzal mész el bulizni. azota a lányal nem nagyon beszélünk ez rossz de nem tudom hogy erre mit tudnék mondani h aa közös (volt) barátunkat védte :S
tudom zavaros egy kicsit de te mit tennétekaa helyembe ki békülnétek és úgy tennétek mit ha nem történt volna semmi ? v mit ? köszi előre is a válaszokat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!