Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok ti mit gondoltok erről a két gyöngyszemről, mint női logikáról a szerelmet illetően? :$
Az alapanyagot az oldalról gyűjtöttem:
"Nemem ő az igazi és nagyon kötődök is hozzá, igazából az első olyan srác, akibe télleg szerelmes is vagyok." (16/L)
--> attól hogy most szerelmes először TÉLLEG (xD), már miért lenne az igazi neki? Csak szerintem F_kklogic? :$
"Az egyetlen baj, hogy én időközben menthetetlenül beleszerettem. Hogy miért? Mert állandóan kétértelmű jeleket adott számomra." (21/L)
--> hogy lehet beleszeretni valakibe menthetetlenül azért mert kétértelmű jeleket ad? akkor kimegyek az utcára és adok pár embernek kétértelmű jelet és már hoppá belém is szeretnek? :O :$
Nem tudom, nem gondolok semmit...
Talán annyit, hogy valószínűleg aljas módon másnak kiadva magad, gyűjtögetsz dolgoat, aztán ide posztolod őket.
A harmadik:
"Szerelmes vagyok egy sracba es feltekennye akarom tenni,hogy felfigyeljen ram.Ha kirakom facebookra,hogy kapcsolatban vagyok,akkor kezdemenyezni fog? 17/L"
WTF? Ebben mar a logia legkisebb szilankjait sem tudtam felfedezni.
Ja es ha ez varja,akkor miert szidjak a ferfiakat,hogy kikezdenek egy kapcsolatban levo novel?
szánalmas. :DDDD
amugy még azon tudok kiakadni, hogy egyik másik nő mi mindnet elnéz a pasijának.
pl. ismerek olyat akik 5 éve vannak együtt. a srác már 3 szor minimum megcsalta, sokszor részeg, stb a csajszi mindig emgbocsájtott, mert hát szereti. meg stb. ha én erre rákérdezek, ohgy hogylehet iylen embert szeretni, akkor még énvagyok a senkiházi, hogy szét akarom cseszni a kapcsolatukat! XD
félnek! félnek, ohgy egyedül maradnak! félnek az ismeretlentől!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!