Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség, hogy rájottem ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, hogy rájottem ex em fb jelszó -jara es felmentem rá hogy elolvassam az uzeneteit? Tobbi lenn

Figyelt kérdés
Szoval mindig is tudtam hogy csak arra kelettem neki ...es ez az uzenetekbol megtudtam amiket le is masoltam es eltetten ...szemtseg volt tollem ? 18/L
2013. aug. 8. 09:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amugy megmondtam neki ..lecserelte jelszavat ...es ujbol egyutt vagyunk ....kicsit haragudott de elmulik idovel :P fo hogy happy and a vege :)
2013. aug. 8. 14:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Sok gyökér oltogat hogy így bűncselekmény meg úgy... :D

Ez tiltott adatszerzés? Akkor az is az ha a mellettem ülő sms-ébe olvasok bele? :D

Szerintem ezt a tényállást nem erre találták ki és nem is állná meg a helyét!

Az emberismereted eléggé tré lehet ha így rászedtek. Ha konkrétan írta hogy csak a szexre kellettél akkor az lehet sértődött bosszúállás is.

Mióta az ex-ed?

Mondjuk nem azért hogy csesztesselek, de a helyesírásod árulkodóan hanyag. Ha ilyen az intellektusod is akkor lehet hogy valami parányi értelme van annak amit a csávó írt. Ebből lehetne valamit tanulni szerintem még akkor is ha sértő.

26F

2013. aug. 8. 16:30
 23/23 anonim ***** válasza:

ma 14:59

Ez komoly?

Te olyan naív liba lehetsz aki tényleg csak a szexre kell. :D

Megérdemled a sorsod. Az előzőeket bár tarthatnám de visszaszívom. :DDD

2013. aug. 8. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!