Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség, hogy rájottem ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, hogy rájottem ex em fb jelszó -jara es felmentem rá hogy elolvassam az uzeneteit? Tobbi lenn

Figyelt kérdés
Szoval mindig is tudtam hogy csak arra kelettem neki ...es ez az uzenetekbol megtudtam amiket le is masoltam es eltetten ...szemtseg volt tollem ? 18/L
2013. aug. 8. 09:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
# 10 amig en tudom h nem voltam vele szemet , es normalisan viselkedtem vele nincs minek felmenjen fb re....e sem mentem volna fel ha nem tudtam volna hogy csak arra kellek neki h megdugjon ,,,,es tobbe nem is fogok felmenni mert hidegen hagy ..csak biztos akartam lenni benne ....meg valami ?
2013. aug. 8. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Tényleg törvénysértés amit csináltál.
2013. aug. 8. 09:54
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 ha megadta a jelszojat miert otrvenysertes ?
2013. aug. 8. 09:55
 14/23 A kérdező kommentje:
* torvenysertes
2013. aug. 8. 09:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Most akkor megadta, vagy rájöttél? Mert sem jogilag, sem erkölcsileg nem mindegy.

Hogy szemétség volt-e? Nem nagyobb, mint tőle, hogy csak kihasznált.

2013. aug. 8. 10:11
 16/23 A kérdező kommentje:
Vagyis rajottem h tudom a jelszojat mert megadta...nem hasznalt ki mert nem adtam be a derekam mert rajottem meg elotte
2013. aug. 8. 10:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy ez természetes kíváncsiság. Mindaddig, míg nem zsarolásra használod fel pl.

Szóval szerintem töröld az egészet, s keress egy normális srácot, azzal meg ne is foglalkozz.

2013. aug. 8. 10:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy nem hagytad magad. :-)

Egyébként ha tényleg megadta, mondjuk attól még jogilag az, hogy beleolvasgatsz, ugyanúgy tiltott adatszerzés, és a Btk. 422.§ szerint 3 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

2013. aug. 8. 10:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem hasznalom fel semmire sem fenyegetesre sem bizonyiteknak...es nem is torlom es nem is lepek tobbe fel...ez ijen nagy bun ?
2013. aug. 8. 10:25
 20/23 anonim ***** válasza:

ha annyira ökör vagy h hanyatt vágtad magad neki akkor meg is érdemled .....

és igen törvényt sértesz akkor is ha nem "használod" fel semmire sem

és még csak h cifrázzam személyiségi jogokat is megsértettél ezzel ....

2013. aug. 8. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!