Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így milyen "barátság"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így milyen "barátság"?

Figyelt kérdés
Nem éppen szerelem témakör, de még mindig ide passzol legjobban. Egyetemista srác vagyok és van egy lány, akivel még anno első félévben barátkoztam össze. Az a helyzet, hogy én közel lakok az egyetemhez, szóval elég sokat van fenn a lakásomon. Nagyon közvetlen, állandóan vidám, de ezt már néha nem bírom. Ha egy héten csak egyszer érek rá, hogy úgymond "fogadjam" akkor már panaszkodik, hogy alig látjuk egymást. Én náluk szinte soha nem vagyok, bár egyszer-egyszer hív de nincs sok kedvem menni... Úgy érzem tartozok neki, mert már több vizsgaidőszakban is segített, korrepetált abból ami neki jobban ment. Elég gyakran fel is emlegeti ezeket, ami engem nagyon zavar. Ha a suliban van dolga és van 1-2 szabad órája, mindig jönne fel hozzám, és nem is megkérdezi, hogy jöhetne-e, hanem egyszerűen bejelenti, hogy ő most akkor jön fel. Volt már, hogy itthon pihentem, nem vettem neki fel a telót, erre mégis idejött, pedig nem is tudta itthon vagyok. Nem tudom értitek e mire gondlok, hogy ezeket leírom. AMikor ittvan, esetleg itt is alszik, sose kérdezi meg vehet e ebből vagy abból, a drága bonbononkat is megeszi reggelire amíg alszom, meg ilyesmi. Mikor bármi ilyet szóvá teszek, csak nevet. Én nagyon nyugodt ember vagyok, ezzel szoktak is csesztetni, hogy semmin se húzom fel magam, viszont ha ő ittvan, akkor néha annyira felidegesít, hogy fiatal férfi létemre majdnem elsírom magam. Tudom, hogy nem úgy gondolja, de néha olyan durva megjegyzéseket szúr oda egy-egy mondatába, hogy ökölbe szorul a kezem. Mindig a gyenge pontjaimra tapint rá. HA nem egyedül jön fel, akkor meg minden tökéletesen rendben van. Szerintetek mit tegyek? Ez így egy elég beteg barátság, hogy ő így ragaszkodik (mert egyébként a lakáson kívül is sokat találkozunk, kéri, hogy menjünk ide-oda) én meg lassan már gyűlölöm. Egyébként kinézetre nem tetszik nekem.
2009. okt. 26. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
tudod te meik nyomorék fogja ezt végigolvasni! nincs nekem erre időm! inkább codozok!
2009. okt. 26. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:

"zárt"... gratula...

kérdezőnek: beszéld meg vele, mást nem tehetsz, ha meg terhes neked a barátságotok akkor azt, mondd meg neki, hogy nem jó, hogy mindig a nyakadon lóg. Valószínű, hogy besértődik, kicsit elszaladt a ló a csajszival, amit te hagytál végülis.

2009. okt. 26. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg kell neki kerek perec mondanod, hogy nem szeretnél vele többet találkozni, különben csak kihasznál továbbra is, legyél határozott és férfi. Ha meg ezt így nem mered a szemébe mondani, akkor egyszerűen ne vedd fel soha többet a telefont amikor hív, ne engedd be a lakásba, vagy kérj meg egy jó csajt, hogy legyen nálad éppen fent amikor ez a kis tapadós jönne fel, és akkor ha meglátja célozgass rá, hogy most éppen más dolgod van...kopjon le. Én megértem, hogy te udvarias akarsz lenni a nőkkel, de az ilyenek csak abból értenek ha keményen és határozottan megmondod neki, hogy hagyjon békén.
2009. okt. 26. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:

ez a csaj egy átok :D

az a stratégiája, hogy mivel ő korrepetált téged, most akármit megtesz, és mindig ezzel vág vissza, h de ő korrepetált téged "ennyit megérdemel"

hát nem, nemérdemli meg, egyáltalán. korrepetálni jószándékból szoktak, és nemazért h utána a másik fejére nőjjön az ember. rázd le a francba, mond meg neki h eleged van belőle, és a dolgaiból, ne mászkáljon csakúgy fel hozzád, lekell állítanod, mert különben mégjobban a fejedre fog nőni....

2009. okt. 26. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Szerintem részedről semmilyen, de ő nagyon kötődik hozzád. Lehet, hogy nem szándékosan bánt meg téged. Próbálj meg beszélni vele. Sok szerencsét. ;D
2009. okt. 26. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ültesd le,és közöld vele,hogy elég tapló módon viselkedik veled,és a lakásod nem átjáróház meg hotel....Mondja meg akar-e valami többet vagy csak menekül valami elől hozzád...De modenképpen meg kell beszélni,anélkül nehéz lesz levakarni.
2009. okt. 26. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:

szedj össze egy csajt, mutasd be neki hogy ő a barátnőm

ezek után nem fog felmászkálni a lakásodba váratlanul

2009. okt. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!