Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgával csaltam meg a barátnőmet. Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség az hogy volt rá okom meg én is hibás vagyok de hónapok óta nem foglalkozik velem viszont az amúgy is vonzó húga igen és egyszer amikor náluk voltam ketten maradtunk otthon pár órára és hát megtörtént. Ez még nyár elején volt és azóta megbántam... Úgy érzem joga van tudni róla, hogy félrementem csak akkor kiderülni előbb-utóbb az is hogy kivel és akkor bazi nagy balhé lenne belőle. Azóta megint foglalkozik velem és nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatunknak. Mit csináljak?
23F
2013. aug. 8. 06:41
21/23 anonim válasza:
sztem meg mondd el neki. én biztos halálba mennék a bűntudattól ha ilyet tettem volna... és kit érdekel ha tönkremegy a kapcsolata a hugával? inkább minthogy élete végéig át legyen b*szva...
22/23 anonim válasza:
Vedd ki a fegyvert a "jellemes" egyed kezéből.
Magyarul: őszintén, és ha otthagynak akkor ott fognak, ha meg nem akkor nem fognak. De azon ne csodálkozz, ha egy pofont kapni fogsz a kislánytól.
23/23 anonim válasza:
Szerintem szakits a baratnoddel es ne is kerulj tobbe a kozelebe. Meg az kene, hogy tonkre tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!