Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyik srácot választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik srácot választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

1.Osztálytársam,legjobb barát. 3 éve legjobb barátok voltunk,közben egymásba szerettünk.Nem történt semmi,kerültük egymást.1 évig egymáshoz se szóltunk.1 éve ismét legjobb barátok vagyunk.Tudunk egymásról mindent.A 3 év alatt ottalvós buliban kétszer együtt aludtunk.(Nem történt semmi,csak összebújás.)Folyamatosan hecceljük egymást,hogy egyszer lefogunk feküdni egymással.Amit úgy érzek,hogy előbb utóbb tényleg meg fog történni.Nagy a vonzódás köztünk,teljesen az ideálom.

2. Ő is osztálytársam,jó haver.Körülbelül 3-4 hónapja vagyunk jobban jóba.Előtte nem beszéltünk egymással.Kicsit kétértelmű pasi.Nem tudok kiigazodni rajta,és azt hiszem,hogy ezért próbálok harcolni érte.Egyik nap keresi a társaságom,nyomul.Másik nap rám se bagózik.A vonzódás úgy érzem vele is jelen van.Ha a környezetemben van,nem tudok másra figyelni.Nem bírom ki,hogy ne nézzem meg merre van,mit csinál.A barna kunyizós szemeiért ölni tudnék.:D

3. Ő legjobb barátnőm pasijának a legjobb barátja.Ő egy évvel idősebb tőlem.Őt nem nagyon ismerem,de jól kijövünk.Utolsó találkozásunkkor puszit is adott már.Szoktunk néha négyesben eljárni ide-oda.Külsőleg ő is az esetem.Meg a személyisége is nagyon tetszik.Szívesen járnék vele is.De leginkább a barátnőm meg a pasija erősködnek,gondolom,hogy tudjunk dupla randira járkálni.:D De ettől függetlenül tényleg benne is van valami,ami megfogott.:)

4. Ő az előbb említett barátnőm pasijának a bátyja. Ő 20 éves.(Ez miatt nem is nagyon érzem,hogy lehetne közöttünk bármi is.) Pár hete ismertem meg.Azóta elkezdett nyomulni. Folyamatosan hív közös programokra az öccsével meg a barátnőmmel.És ők is örülnének,ha összejönnénk. De mondjuk ő annyira nem vonz.Pont az ideálomnak az ellentéte,de ettől függetlenül helyes. Belsőleg is rendben van teljesen a korához képest.Nővéremmel is jóba van.Tényleg bírom nagyon,de nem nagyon tudom elképzelni magamat vele együtt. Egyszer úgy érzem,hogy beleillik a képbe,másszor pedig azt,hogy nem.

Szerintetek melyik sráccal kezdjek el komolyabban foglalkozni? Nagyon szeretnék már egy barátot,de igazából nem tudok dönteni. És most itt van 4 helyes,belsőleg is értékes srác.Hülye lennék elszalasztani a lehetőséget. Kérlek segítsetek,és bocsi,hogy ilyen hosszú lett.:)

16L

2013. aug. 8. 01:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nehéz helyzet és mi (én)nem hozhatunk helyetted döntést, de elmomdom a véleményem.

Szerintem az első fiú a barátod. Vele nagyon jól kijöttök de lehet nem kéne kockàra tenni a baràtságotok. Amennyire én kivettem egy rövidebb szünetet is tartottatok egy hasonló "esély" miatt.

A második fiú...hmmm ... én nem annyira szeretem ha egy fiú ilyen szeszélyes, azt sem tudja mit akar. Viszont ha neked ez bejön...

A harmadikat es a negyediket itt egy kicsit egy kalap ala vennem. Mindketten a baratnod baratjanak osmerosei. Nem akarok veszmadarkodni de egy esetleges vita alkalmaval lehetnek gondok.

A negyes sracrol meg annyit hogy szerintem eleg nagy a korkulonbseg : / En lassan 17 leszek es meg en sem erzem ugy h ossze tudnek jonni egy ilyen koru sraccal; dehat mindenki mas. Nekem is vannak osztalytarsaim akik ilyen es hozza hadonlo koru fiukkal karnak. Senki se egyforma.

Még annyit hozzatennek, hogy irto szerencsesnek mondhatod magad, hogy ennyi fiu probalkozik nalad. :D

2013. aug. 8. 01:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sodródj az árral :) légy jóba mindegyikkel és alakulni fog :)
2013. aug. 8. 01:54
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem tudom es nem is erdekel
2013. aug. 8. 02:08
 14/21 anonim ***** válasza:
1-es!
2013. aug. 8. 11:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Ha ezt nekünk kell eldöntenünk akkor nálad komoly bajok vannak.
2013. aug. 18. 00:53
 16/21 anonim ***** válasza:

De jól megy valakinek.

Férfi szemmel az 1-es! 17/f

2013. aug. 27. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Annyira nem vonzódhattok egymáshoz, ha semmit sem csináltatok eddig, pedig semmi tabu nem tilt benneteket egymástól, és alkalom is bőven lett volna rá. Én nem vagyok egy harcos típus, de ha akarok valamit, ami tálcán kínálkozik, élek a lehetőséggel.

2. Részemről az anyjával játszadozzon, hagynám a fenébe.

3. Nekem egy kicsit sértő, ha rám erőltetnek valakit, csak mert a környezetemnek így lenne kényelmes. Hadd döntsem már el én.

4. Szintén hadd döntsem el én, plusz nem vonzódsz hozzá, enélkül meg semmi értelme egy kapcsolatnak.

2013. aug. 27. 12:39
 18/21 anonim ***** válasza:

4-év neked ekkora korkülönbség? Elmondom nejed, hogy köztünk 9 év van. Én 30F a bnőm 21. Mikor megismertem 19 volt. Ha nem érzel iránta semmit, akkor hagyd, de ne a négy év legyen a kizáró ok.

A szüleim közt is 10 èv korkülönbség van.

2013. aug. 27. 12:54
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem az ilyeneknek, mint neked, inkább nem kéne kapcsolaton gondolkodni sem...
2013. szept. 7. 15:19
 20/21 anonim válasza:
az első vagy a harmadik :)
2013. nov. 13. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!